Etam modna revija 2020 v Parizu

Teden mode v Parizu z modno znamko spodnjega perila Etam 

 

 

Magična atmosfera, ki kliče po praznovanju

Modeli veselih obraznih izrazov, ekskluzivna zasedba, nasmejana dekleta na kotalkah, modni talent … in 400 navdušenih gostov!
Skrbno izbrana glasbena podlaga je očarala občinstvo; vse od novinarjev, vplivnežev do priznanih modnih kritikov. Med vidnejšimi modeli, ki so predstavljale najnovejše stvaritve Etam pa smo opazili Constance Jablonski, muza modne hiše, Lena Simonne, Oumi Janta, znana plesalka na kotalkah, Mélody Vaxelaire, Maria Borges, Louise Lefebure, Sofia Resing in celo Cindy Bruna, vsaka ženska je med modno predstavo uživala v Etam magiji.

Glamur in bleščice

Ideja letošnje modne revije je segala v nalezljivo filozofijo “joie de vivre“, ki pozdravlja optimizem in čutnost. V ta namen je znamka stoletno znanje modnega oblikovanja predstavila v obliki modernega in glamuroznega spodnjega perila. Kolekcija je pričarala občutek disco zabave in povzročila fantastične naelektrene vibracije. Omejena, posebna kolekcija “Collector’s Edition” je posnemala prvotno estetiko znamke od 70-ih do 90-ih let prejšnjega stoletja in jo prevedla v jezik sodobnega modnega dizajna čutnih oblačilnih kosov.

 

Utrinki 13. modne revije Etam, ki je zaživela v prestižnem pariškem okrožju Opéra

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si