ETI, Letališče Gradec in TUI predstavljajo program letov iz Gradca in potovalne trende v letu 2018

Z leve: Michael Lettner , TUI Avstrija, mag. Gerhard Widmann, irektor Letališča Gradec, in Erwin Huber, ETI Express Travel International.


Z okoli 50 destinacijami v poletnem voznem redu in dobro zasedenostjo so obeti za Letališče Gradec in njegova partnerja ETI in TUI za prihajajočo poletno sezono zelo pozitivni. Nova destinacija Halkidiki je dobro sprejeta, Antalija se po enem letu vrača na urnik letov, tudi Egipt ponovno postaja priljubljena destinacija.

Mag. Gerhard Widmann, generalni direktor Letališča Gradec: “Visoke številke zgodnjih rezervacij so za nas dober znak. Ponujamo vam številne čudovite počitniške destinacije, ki resnično ustrezajo vsakemu interesu in vsakemu okusu.”
Grčija je tudi v letošnjem letu država z največ destinacijami: na voljo jih je kar 11, in sicer na 9 otokih in ena na kopnem (Solun/Halkidiki). V okviru kratkih verižnih letov in posebnih letov lahko med drugim odpotujete v Bolgarijo, Španijo, Italijo, na Hrvaško in na številne druge prelepe destinacije. Letališče Gradec pa ima še več razlogov za veselje: od 25. marca je ponovna vzpostavljena neposredna povezava z Berlinom/Tegel s švicarskim letalskim prevoznikom SkyWork Airlines 6-krat na teden; od 4. avgusta naprej pa bo v nemško prestolnico 3-krat tedensko mogoč let z nizkocenovnim prevoznikom easyJet.

ETI – NE le strokovnjak za Egipt
Zelo zadovoljni z zgodnjimi rezervacijami so tudi pri ETI. Egipt je pri kupcih, še posebej iz Slovenije, zelo priljubljen, zelo veliko rezervacij pa je tudi za Antalijo ali Španijo ter Italijo. Če želite svoje počitnice načrtovati vnaprej: v ekskluzivnih HOTELIH RED SEA, ki so razporejeni v 19 priljubljenih počitniških regijah ob Rdečem morju, lahko že zdaj svoje počitnice rezervirate v terminu od 1. 11. 2018 do 30. 4. 2019.

TUI – največji organizator potovanj z Letališča Gradec
Z leti v Grčijo, Španijo, Egipt, Bolgarijo in Turčijo daje TUI jasen poudarek priljubljenim destinacijam tega poletja. Poleg zmagovalcev Španije in Grčije se Turčija vrača v polnem razmahu. “Zelo smo veseli, da vam letos poleti ponovno ponujamo let iz Gradca v Antalijo. Pravi korak za slovenski trg: trenutno je Turčija med najbolj rezerviranimi destinacijami naših slovenskih gostov,” je dejal Michael Lettner, vodja prodaje za Vzhodno Evropo pri družbi TUI Avstrija, ki poudarja raznolikost ponudbe družbe TUI: “V okviru našega programa ne ponujamo zgolj letov iz Gradca, temveč tudi več kot 150.000 hotelov po vsem svetu, številne izmed njih je mogoče rezervirati le pri nas.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si