Eucerin bralkam GRAZIE podarja 25 % popust na linijo izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler

ZA NAJBOLJ ZLATO ŽENSKO …

Drage bralke revije GRAZIA! Prihaja dan, ko se spomnimo na najbolj zlato žensko v našem življenju. Dan, ki dobi pravi pomen šele takrat, ko tudi hči postane ženska. 25. marec ni le dan za mame, temveč za njihove hčere!

Eucerin je ob materinskem dnevu pripravil razvajanje za obe. Za 25. marec bralkam revije GRAZIA ekskluzivno podarja 25 % popust na linijo izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler. Kupon s popustom vas čaka v novi številki revije, ki je izšla danes!

Eucerin

Za mamo in hči …
Eucerin Hyaluron-Filler poveča tvorbo koži lastne hialuronske kisline. Ta se učinkovito spopada z gubami in gubicami ter pomaga pri zaviranju staranja kože. Napolni celo najgloblje gube od znotraj navzven in poskrbi za enakomerno polt.

EUCERIN HYALURON-FILLER linijo dopolnjuje nova CC krema, ki vsebuje nizko koncentracijo barvnih pigmentov, zaradi česar jo lahko nanesemo bolj enakomerno, prilagodi pa se tudi različnim tenom kože. Podarite sebi in svoji zlati mami nego, ki se učinkovito bori proti gubam, hkrati pa njihovi koži doda energijo in svežino.

Obiščite www.eucerin.si in se prijavite na Eucerin novičke. Med vsemi prijavljenimi bo izžrebanih tudi  10 Eucerin darilnih paketov!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si