Eucerin obdaruje ob nakupu dveh izdelkov iz linije AtopiControl

E_1Atopijski dermatitis je neprijetna in v zahodnem svetu vedno bolj pogosta kožna bolezen, ki prizadene predvsem otroke in dojenčke. Pri večini se atopijski dermatitis pojavi že pred petim letom starosti, izraža pa se v izpuščajih, suhi in celo luskavi koži in srbečici.

Otroci in dojenčki pogosto drgnejo kožo ob posteljnino ali igralne podloge, da bi ublažili srbečico. Ta lahko postane tako močna, da preprečuje spanec. Učinkovito zdravljenje in ustrezna nega s primernimi izdelki, kakršeni so izdelki iz linije Eucerin AtopiControl, lahko v veliki meri ublažita neugodje. Izogibati pa se je potrebno tudi določenim živilom, pijačam in materialom, ki povzročijo atopijsko kožo ali poslabšajo njeno stanje:

• nekateri materiali kot sta volna in najlon, ki so lahko grobi in povzročajo potenje kože
• nekatere alergije na hrano, najpogosteje na mlečne izdelke, oreščke in lupinarje
• alergije na hišne pršice, prah ali cvetni prah
• pralna sredstva
• ličila (blagovne znamke za občutljivo kožo naj bi bile varne za uporabo)
• pasivno kajenje

Plišaste igrače so lahko izdelane iz neprimernih materialov, ki kožo dražijo, poleg tega pa se v njih pogosto nahaja pravo leglo pršic. Eucerin vam zato ob nakupu dveh izdelkov iz linije AtopiControl podarja prav posebnega medvedka, h kateremu se bo vaš malček lahko stisnil brez skrbi in neprijetnih posledic. Medvedek ima certifikat “ÖKO-TEX certficited production” in je ob upoštevanju člena EN71,1-3Ta narejen iz materialov, ki so primerni za otroke, ki bolehajo za atopijskim dermatitisom. Tako ne bo prikrajšan za nežnost, ki jo nudijo prijazne plišaste igračke.

Eucerin AtopiControl medvedek_1

Dermokozmetična nega Eucerin AtopiControl za suho in razdražljivo kožo

Eucerin AtopiControl je linija dermokozmetičnih izdelkov, ki negujejo suho in razdražljivo kožo ter atopijsko kožo v fazi mirovanja in med izbruhom – na voljo je 6 različnih izdelkov, 4 so namenjeni vsakodnevni negi, 2 pa blažitvi akutne faze.

AtopiControl linija

V sklopu osnovne vsakodnevne nege za fazo brez izraženih simptomov so na voljo AtopicControl čistilno olje, losjon za nego telesa, krema za obraz in negovalna krema (za prizadeta območja npr. komolce in kolena). Osnovna nega je namenjena vlaženju kože, blažitvi rdečice in srbečice ter zaščiti pred nadaljnjo izsušitvijo. Losjoni in kreme za osnovno nego vsebujejo kombinacijo maščobnih kislin omega-6 inlicochalcona A, ki koži povrnejo lipide, obnovijo njeno naravno bariero in jo naredijo odpornejšo. Poleg intenzivnega vlaženja ti izdelki zmanjšajo hrapavost, srbečico in napetost, ki so značilne za atopijsko kožo. Linijo Eucerin AtopiControl pa zaokrožata še dva izdelka, ki sta namenjena negi med izbruhom, to sta Acute negovalna krema in sprej proti draženju.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si