Eucerin predstavlja inovacijo: SUN PHOTOAGING CONTROL za zaščito pred soncem

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi UVA-/UVB-zaščito z visokim zaščitnim faktorjem in obrambo pred visokoenergijsko vidno svetlobo. Izdelek za zaščito pred soncem tudi spodbuja koži lastne mehanizme popravljanja DNK, medtem ko hialuronska kislina pomaga vidno zmanjšati znake staranja kože.

Fotostaranje je prezgodnje staranje kože zaradi ponavljajoče se izpostavljenosti ultravijoličnim sevanjem, predvsem pred soncem, pa tudi iz umetnih UV-virov. Fotostaranje se razlikuje od kronološkega staranja: škodljivi učinki UV-žarkov – od sonca ali solarija – spremenijo normalno strukturo kože. Ključni dejavnik tveganja je izpostavljenost sončni svetlobi.
Znaki fotostaranja so popokane žilice na nosu v obliki pajka, pigmentirane lise na vratu in obrazu, kot so pege, neenakomerna barva kože, izguba tonusa, gube okoli oči in ust se povečajo in postanejo globoke gube. Fotostarost se pojavi na najbolj vidnih delih telesa – obrazu, vratu in hrbtu roke. To so deli telesa, ki so najbolj izpostavljeni soncu. In prav za te dele telesa imajo pri Eucerinu inovativno linijo, ki skrbi za preprečevanje fotostarosti kože.
Poleg drugih kliničnih in dermatoloških študij je bila izvedena tudi študija uporabe izdelka, v kateri je sodelovalo 300 žensk (v starosti 30 do 55 let). Vse ženske so bile redne uporabnice izdelkov za zaščito pred soncem in so iskale anti-age učinke. Po dveh tednih redne uporabe so poročale:
• na koži pusti prijeten občutek (100 %),
• kožo naredi gladko in voljno na otip (100 %),
• vidno zgladi kožo (100 %),
• koži podari bolj svež, enakomeren videz (99 %),
• kožo dobro navlaži (99 %),
• koži podari sijoč videz (97 %).

Eucerin® SUN PHOTOAGING CONTROL EKSTRA LAHEK LOSJON ZA ZAŠČITO PRED SONCEM ZF 30

18,38 €

Sredstvo za zaščito pred soncem z visoko zaščito pomaga preprečiti fotostaranje in vidno zmanjša znake staranja kože. Koži podari bolj svež in enakomeren videz. V kožo se vpije že takoj ob nanosu, je vodoodporen in zagotavlja prijeten občutek na koži.

 

 

 

 

 

 

 

Eucerin® SUN PHOTOAGING CONTROL EKSTRA LAHEK LOSJON ZA ZAŠČITO PRED SONCEM ZF 50+

19,43 €

Sredstvo za zaščito pred soncem z zelo visoko zaščito pomaga preprečiti fotostaranje in vidno zmanjša znake staranja kože. Koži podari bolj svež in enakomeren videz. V kožo se vpije že takoj ob nanosu, je vodoodporen ter zagotavlja prijeten in svež občutek na koži.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si