Eucerin predstavlja začetek nove generacije anti-age nege

Eucerin_vp_1Eucerin Hyaluron Filler CC krema predstavlja začetek nove generacije anti-age nege
ANTI-AGE ni samo boj z gubami

Zgodovina boja proti staranju kože sega daleč v zgodovino. Mit o večni lepoti preganja stare in mlade že tisočletja. Mnoge človeške generacije so iskale odgovor na vprašanja o večni lepoti in mladosti. Kleopatra se je za ohranjanje lepe in mlade kože menda kopala izključno v osličjem mleku obogatenem z eteričnimi olji in zelišči. Na Kitajskem si je cesarica Wu Zetian iz dinastije Tang sama pripravljala zvarke, s katerimi je ohranjala lepo in mlado polt. Zgodovinski zapisi pravijo, da je kožo skrbno umivala in negovala vsak dan. V Evropi je v začetku 20. stoletja slovela lepota Avstro-Ogrske cesarice Sisi. Ta je prav tako dosledno izvajala svoje lepotne rituale, z eksotičnimi in dekadentnimi kremami, pilingi in maskami. In njena lepota slovi še danes.

Aktualnost boja s staranjem kože je premo sorazmerna s podaljševanjem življenjske dobe ljudi, pa tudi s podaljševanjem aktivne dobe posameznika. Sodobna anti-age dermatologija je v zgolj nekaj desetletjih naredila skokovit napredek, temu so sledila nekatera dermokozmetična podjetja, ki z roko v roki sodelujejo z največjimi strokovnjaki na tem področju. Poleg tega pa anti-age nega ni več nekaj, česar si povprečna ženska ne more privoščiti, kot je to veljalo še nedolgo nazaj.

Beiersdorf je v svojih laboratorijih desetletja razvijal anti-age nego, ki je učinkovita, pa tudi dostopna uporabnicam. To filozofijo uresničuje tudi Beiersdorfova blagovna znamka EUCERIN, ki skupaj z največjimi dermokozmetičnimi strokovnjaki ustvarja farmacevtsko blagovno znamko Eucerin. Ta v koraku s časom lansira produkte, ki rešujejo težave s kože modernega človeka. Učinkovitost njihovih produktov je preverjena s kliničnimi študijami, ki jih izvajajo ugledne raziskovalne ustanove.

Zadnja anti-age novost blagovne znamke Eucerin Hyaluron Filler CC krema sodi v novo generacijo anti-age krem. O njej nam je nekaj besed povedala Stefanie Conzelmann, vodja razvoja produktov za Eucerin iz Hamburga.

Nova Eucerin Hyaluron Filler CC krema je več kot samo anti-age nega kože. Zakaj je Eucerin preizkušeno linijo s tehnologijo Hyaluron-Filler dopolnil s CC kremo?

»Pri anti-age negi kože ne gre več samo za boj proti gubam. Pri Eucerinu smo v nenehnem stiku z dermatologi in znanstveniki z vsega sveta, pa tudi v tesnem stiku s svojimi potrošniki. Po intenzivnihpogovorih z njimi, smo izvedeli, da si želijo nego, ki se učinkovito bori proti gubam, hkrati pa njihovi koži doda energijo in svežino, da je koža takoj videti bolj enakomerna in sijoča. Tem željam smo ugodili tako, da smo v enem produktu združili dokazano učinkovitost Hyaluron-Filler formule s posebnimi korektivnimi barvnimi pigmenti.«

Eucerin_vp_3

Stefanie Conzelmann

Kako se Eucerin Hyaluron Filler CC krema razlikuje od drugih CC krem?
»Eucerin je eden izmed prvih dermokozmetičnih blagovnih znamk, ki je razvila CC kremo z anti-aging učinkom. Hyaluron-Filler CC krema predstavlja združenje korekcije polti in anti-age nege v enem produktu. Lahka in hitro vpojna formula kreme zagotavlja koži potrebno vlago in deluje tudi na najgloblje gube, poleg tega pa pomaga koži, da je takoj po nanosu videti enakomerna in gladka. Testi so pokazali, da se pigmenti ne kopičijo v gubah. To je namreč težava mnogih make-up produktov, ki gube in nepravilnost zaradi tega še dodatno poudarijo. Nasprotno pa pigmenti v Hyaluron-Filler CC kremi takoj optično zgladijo gube in druge nepravilnost, s tem pa postanejo tudi manj opazne. To je lastnost Hyaluron-Filler CC kreme, ki navdušuje udeležence testov.«

Eucerin Hyaluron Filler CC krema vsebuje nizko koncentracijo barvnih pigmentov, zato kremo lahko nanesemo bolj enakomerno, prav tako na obrazu ne pušča neenakomernih sledi in se prilagodi različnim tenom kože. Ob enem pa Eucerin Hyaluron Filler CC krema s prisotnostjo hialuronske kisline gladi gube in gubice ter pomaga pri zaviranju staranja kože. Uporabljamo jo lahko samo ali pa nanesemo čez dnevno nego, ki jo sicer uporabljamo. Lahko nam služi kot podlaga za make up, lahko pa jo preprosto prekrijemo s svojo siceršnjo podlago za make-up.

Eucerin Hyaluron Filler CC krema je na voljo v svetli in srednje temni različici. Najdete jo v lekarnah in farmacevtskih trgovinah. Priporočena cena za 50 ml kreme je 29,77 €.

Eucerin_vp_2 Eucerin_vp_1

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si