Eucerin: TOP kreme za okrog oči

»Oči so zrcalo duše in odsevajo vse, kar se zdi skrito; in prav tako kot zrcalo tudi one odsevajo osebo, ki jih gleda«.

Paolo Coelho

Naša notranja in zunanja lepota se na našem telesu najdeta v očeh, ki jim ne pravimo zaman zrcalo duše. Z njimi namreč izražamo več kot z besedami. V njih se zrcalijo vsi spektri veselja, žalosti, hrepenenja, strahu, ljubezni in vseh čustev vmes. Oči vidijo in so videne, saj so prva stvar, ki jo opazimo na človeku.

Koža okoli oči je občutljiva, tanka in izpostavljena nenehnemu gibanju, zato se na njej hitreje pokažejo znaki časa. Četudi so gubice okoli oči ponavadi posledica lepih trenutkov in pozitivnih čustev, želimo njihov nastanek vseeno preprečiti ali vsaj odložiti. Začne se s skorajda neopaznimi linijami in nadaljuje s čedalje globljimi zarezami v kožo. Predstavljamo vam Eucerin kreme za okrog oči, ki bodo poskrbele za gladko kožo okoli najpomembnejšega dela vašega telesa in duše.

Eucerin DermoDENSIFYER okrepitvena krema za okrog oči in ustnic z ZF 15
Eucerin DermoDENSIFYER krema za okrog oči in ustnic okrepi strukturo kože, poveča njen sijaj in zmanjša gube. Naravno pridobljeni sestavini arctiin in peptidi kobulnic ponovno aktivirata in pospešita tvorbo kolagena, vezivno tkivo dobi gostejšo mrežno strukturo, gube pa se zmanjšajo.

Eucerin DermoDENSIFYER okrepitvena krema za okrog oci in ustnic ZF 15

Ker se spoj med plastmi kože okrepi, se pospeši mikrocirkulacija, kar poveča sijaj kože. ZF 15 in UVA-filtri pomagajo preprečevati nadaljnje staranje kože zaradi UV-sevanja. Oftalmološko je potrjeno, da je izdelek varen in da ga koža dobro prenaša.

Priporočena cena: 25,00 EUR

Eucerin Q10 ACTIVE krema za ciljno odpravljanje gubic okrog oči
Eucerin Q10 ACTIVE krema za okrog oči ima posebno formulo s koencimom Q10, ki odpravlja drobne linije in gube na občutljivem predelu okrog oči. Koencim Q10, katerega količina z leti naravno upada, poživi kožne celice in okrepi obnovitveno sposobnost kože, zato se gube in podočnjaki zmanjšajo, medtem ko antioksidativne lastnosti ščitijo kožo pred nastankom novih linij.

Eucerin Q10 ACTIVE krema za ciljno odpravljanje gubic okrog oci
Da koža na občutljivem predelu okrog oči izdelek dobro prenaša, je bila formula oftalmološko preizkušena in ne vsebuje parabenov, dišav in umetnih barvil.

Priporočena cena: 16,48 EUR

Eucerin Hyaluron-Filler krema za okrog oči proti gubam
Eucerin Hyaluron-Filler krema za okrog oči je posebej namenjena odpravljanju gubic v kotičkih oči na občutljivem predelu okrog oči. Formula s kombinacijo visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline učinkuje na obstoječe in nastajajoče gube, vsebuje pa tudi bioaktivni glicin saponin.

Hyaluron-Filler krema za okrog oci proti gubam

ZF 15 in UVA-zaščita preprečujeta prezgodnje staranje kože in poglobitev gub okrog oči, koža pa postane bolj gladka in mladostnejša.

Priporočena cena: 25,00 EUR

Eucerin Volume-Filler krema za okrog oči za volumen z ZF 15 za vse tipe kože
Eucerin Volume-Filler krema za okrog oči za vse tipe kože učinkuje na gubanje in povešanje kože, ki ju povzroča izguba volumna na občutljivem predelu okrog oči. Klinično preizkušena formula s tremi aktivnimi sestavinami, ki prodrejo v posamezne plasti kože, pomaga poskrbeti za ponovno izrazitost kontur in napeto kožo okrog oči.

Eucerin Volume-Filler krema za okrog oci za volumen z ZF 15

 

Naravno pridobljeni magnolol poveča število in velikost celic, ki dajejo volumen, medtem ko oligopeptidi preprečujejo nastanek novih gubic. Hialuronska kislina deluje na površini kože, kjer izboljša raven zadrževanja vlage, da zgladi linije, ki jih povzroča suhost kože, značilna za kotičke oči. Vsebuje ZF 15 in sistem UVA-filtrov, ki kožo ščitita pred staranjem zaradi svetlobe.

Priporočena cena: 25,00 EUR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si