Eucerin: vrnite svojim ustnicam poljub

EucerinZa valentinovo svojim ustnicam privoščite le najboljše …

Ustnice nam sploh v zimskem času dajo zelo hitro vedeti, da jim ne namenimo dovolj pozornosti. Ker so v tem obdobju še posebej izpostavljene mrazu in suhemu zraku v ogrevanih prostorih, sta njihova voljnost in mehkoba lahko zelo načeti. Zaradi občutljivosti na stik in trenje lahko ob izpostavljenosti hitro postanejo suhe in razpokane. Da bomo z njimi še naprej lahko izražali sebe in ljubezen do svojih najdražjih, jim v tem zanje ključnem času namenimo skrb in nego, ki si jo zaslužijo.

Eucerin Lip Repair balzam za nego ustnic nudi pomoč in intenzivno nego za suhe in razpokane ustnice. Blagodejni balzam s hitrim delovanjem tvorijo Vitamin E, Vitamin C, bisabol in dekspantenol. Negovalne sestavine ustnice navlažijo in dolgotrajno pomirijo, obenem pa jih ščitijo pred okoljskimi obremenitvami, kot so prosti radikali, nadomeščajo pa tudi nizko koncentracijo melanina v ustnicah, ki skrbi za vpijanje UV-svetlobe. Dekspantenol je izjemno učinkovita vlažilna snov, ki izboljša vlaženje v najbolj zunanji plasti ustnic in tako pomaga zmanjšati transepidermalno izgubo vode ter ohraniti mehkobo in prožnost kože. V kozmetični in farmacevtski industriji se pogosto uporablja za izboljšanje obnavljanja in popravljanja kože, pridobivajo pa ga iz pantotenske kisline, znane tudi kot vitamin B5. Dokazano je, da z redno uporabo občutno ublaži simptome draženja kože, kot so suhost, hrapavost, luščenje in rdečina.

Blagodejni učinek Eucerin Lip Repair balzam je klinično dokazan
Eucerin vse svoje inovacije preizkusi s številnimi laboratorijskimi in kliničnimi študijami. Na meritvah vlaženja, zaščite in odzivov kože, so Eucerin Lip Repair balzam za nego ustnic zelo dobro ocenili tako zdravniki kot pacienti. Pri vseh pacientih, ki so uporabljali Eucerin Lip Repair balzam za nego ustnic, je bilo zaznano »pomembno izboljšanje« ali »izboljšanje« stanja ustnic. V 100 % primerov so zdravniki ocenili, da ustnice izdelek »zelo dobro« ali »dobro« prenašajo.

Priporočena cena: 5,97 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si