Europark bo danes zasijal v tisočerih lučkah

Pa smo dočakali prvi decembrski dan! Za čaroben začetek najbolj veselega meseca v letu, so poskrbeli tudi v mariborskem Europarku. Danes bo mariborsko nakupovalno središče namreč zasijalo v tisočerih lučkah in osupljiva barvna igra bo razsvetlila desni breg Drave.

 

Čudovita svetlobna kulisa in najbolj fotogeničen medvedek

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije želijo obiskovalcem in mimoidočim pričarati pravo decembrsko pravljico. Tisočere lučke bodo že danes razsvetlile Europark in ustvarile čudovito svetlobno kuliso. Europark bo od danes pa vse do sredine januarja krasilo kar 145.000 LED lučk! Poleg glavnega vhoda v nakupovalno središče bo obiskovalce pričakal tudi največji medvedek z božično kapico daleč naokrog. Ljubki medvedek bo zagotovo navdušil najmlajše, ogrel srca zaljubljencev in narisal nasmeh na obraz vsem obiskovalcem. Vsi, ki bodo želeli, se bodo lahko pred medvedkom tudi fotografirali in ustvarili lep spomin za vse življenje.

 

Čarobnost v drobnih trenutkih

 

»December je magičen mesec, poln pozitivne energije in malih radosti. Tudi v letošnjem posebnem letu želimo našim obiskovalcem pričarati čim več čarobnih trenutkov. Vsako leto se zelo potrudimo s praznično okrasitvijo, saj bi radi, da ljudje pri nas začutijo pravo praznično vzdušje in se prepustijo prijetnim občutkom. Že pred koncem novembra smo tako okrasili naše široke nakupovalne ulice in postavili posebno novoletno jelko. Smo namreč edini v Sloveniji, pa tudi v širši regiji, ki imamo v nakupovalnem središču postavljeno veliko božično smreko s prehodom. Letos si še posebej želimo, da bi ljudem z edinstveno praznično kuliso polepšali negotov vsakdan. Tisočere lučke, ki bodo danes razsvetlile Europark, simbolizirajo toplino in upanje v svetlo prihodnost. Vse to si iz srca želimo podariti tudi našim obiskovalcem,«

 

je pred prižigom Europarkovih lučk poudarila center managerka Europarka Simona Mandl.

 

V Europarku bo vse do polovice januarja sijalo kar 145.000 LED lučk. (foto_Bojan Mihalič)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si