Europark bogatejši za trgovino Slowatch

Včeraj se je v mariborskem Europarku odprla nova trgovina Slowatch, ki je v Sloveniji že več kot trideset let sinonim za največje modne in švicarske blagovne znamke ur in nakita. V prvem tednu odprtja bo obiskovalcem na voljo 10-odstotni otvoritveni popust na nekatere izdelke. Že v petek, 21. oktobra, med 20. in 23. uro pa boste lahko ugodno nakupovali na tradicionalni Polni noči popustov.

Slowatch zdaj tudi v Europarku

Nove poslovalnice Slowatch se bodo razveselili tako ljubitelji klasike kot tisti, ki prisegajo na moderen videz. Med blagovnimi znamkami bo mogoče kupiti izdelke največjih imen v industriji, kot so Boss, Philipp Plein, Michael Kors, Calvin Klein, Casio, Fossil, Emporio Armani, Guess, Armani Exchange, Tommy Hilfiger in druge, pri nakitu pa zlasti izstopajo evropske blagovne znamke, kot so Morellato, PDPaola in večno eleganten Coeur De Lion. V tem tednu lahko izkoristite otvoritveno ugodnost, in sicer 10-% popust na celotno izbiro izdelkov, z izjemo izdelkov znamke Swarovski, limitiranih ur in izdelkov v akciji.

Dan požarne varnosti

Oktober je mesec požarne varnosti, zato bo jutri v nakupovalnem središču potekal Dan požarne varnosti, na katerem bodo gasilci ozaveščali o preprečevanju požarov in pravilnem ukrepanju ob njihovem nastanku. S pravilnim pristopom ter predvsem učinkovitim gašenjem preprečimo širjenje požara in nastanek večje materialne škode, še pomembnejši je vpliv na varnost in zdravje ljudi. Prostovoljni gasilci GZ Maribor bodo v Europarku predstavili osnove požarne varnosti in pokazali spretnosti, aktivnosti in organiziranost gasilcev ter za najmlajše pripravili gasilske delavnice. Na ogled bodo tudi gasilska oprema in vozila.

Polna noč popustov je pred vrati

V petek, 21. 10., med 20. in 23. uro bo v Europarku že tradicionalna Polna noč popustov oziroma »Late Night Shopping«. Ne zamudite številnih ugodnosti in nagradne igre »Jack«, v kateri bodo podarili darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1.500 €. Vabljeni na doživetje nočnega nakupovanja, privoščite si kaj lepega in izkoristite neverjetna znižanja.

Za več informacij obiščite spletno stran www.europark.si in Europarkova družbena omrežja.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si