Europark praznuje zabavnih sedemnajst

Zadnji tedni v avgustu bodo v Europarku še posebej pestri, saj letos proslavlja že 17 zabavnih let. Kot vsako leto bo z njim praznovala cela Štajerska, saj bo Europark poskrbel za nepozabno druženje, polno zabave in prijetnih doživetij.

Koncert v središču mesta

V soboto, 19. avgusta, ob 19. uri se bo Trg Leona Štuklja spremenil v veliko koncertno prizorišče, kjer bodo lahko obiskovalci najprej zaplesali v poletnih ritmih skupine Kingston. Sledil bo nastop mladih glasbenih zvezd, priljubljenih bratov Roka in Aneja Piletič iz zasedbe BQL. Na svoj račun pa bodo prišli tudi vsi ljubitelji rock glasbe, saj bo koncert s svojimi hiti zaključila ena izmed najboljših in najbolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji − Dan D.

Praznovanje za najmlajše

V tednu po velikem koncertu se bo rojstnodnevno rajanje preselilo na desni breg Drave, kjer v petek, 25. avgusta, ob 17. uri pripravljajo popoldan dogodivščin za najmlajše Europarkove obiskovalce. Na osrednjem prireditvenem prostoru jih bo v igrani plesno-glasbeni predstavi razveseljeval Ribič Pepe, legenda morskih prigod, in njegov navihani prijatelj Kakadudu.

Dejan Vunjak in torta velikanka

Rojstnega dneva pa si v Europarku seveda ne znajo predstavljati brez prav posebnega druženja s svojimi zvestimi obiskovalci. Pester program, ki bo na sporedu v soboto, 26. avgusta, s pričetkom ob 11. uri, bo vodila moderatorka Polona Požgan. Praznovanje bo s svojo glasbo popestril Dejan Vunjak, ki je s svojim plesnim talentom mnoge navdušil tudi v oddaji Zveze plešejo. Da bo razvajanje tisti dan še slajše, bosta poskrbela tudi izjemni 17 % popust pri nakupih v Europarku ter slastna torta velikanka.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si