Evolucija stila slavljenke Blake Lively

Danes svoj 28. rojstni dan praznuje Blake Lively, ki je zaslovela kot Serena van der Woodsen iz priljubljene serije Opravljivka. Ta je obnorela svet, posledično pa je sofisticirana Serena nič manj šarmantni Blake odprla številna vrata, predvsem v svetu mode. Zaradi svoje brezhibne postave, za katero trdi, da se ne trudi preveč, saj ne obiskuje telovadnice, prav tako pa obožuje čokolado, in edinstvenega okusa pa je kmalu postala ljubljenka številnih modnih oblikovalcev …

"Captives" Premiere - The 67th Annual Cannes Film Festival

Vse najboljše Blake!

 

Rdeča preproga, blišč in slavni fantje – Blake ima vse. Leta 2007 je začela razmerje s Pennom Badgleyjem, soigralcem iz Opravljivke, ki je trajalo tri leta, zatem pa stopila še stopničko višje, ko je sedem mesecev ‘zmenkovala’ z Leonardom DiCapriem. Naposled se je ustalila pri simpatičnem Ryanu Reynoldsu, s katerim sta lani decembra dobila tudi hčerko James!

Kako se je od leta 2005 pa do danes spreminjal njen videz, si oglejte v galeriji spodaj …

[sliderpro id=”349″]

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri