Fantastičen trik za še bolj obstojen tekoči puder

François Nars je umetnik ličenja, fotograf in kreativni direktor znamke Nars. Že to jasno pove, da o lepoti in ličenju ve ogromno, zanimivo pa je iz njegovih ust slišati tudi, kaj si misli o današnjih lepotnih trendih in katere bi priporočil večini žensk.

“Danes lahko make-upa sploh ne nosite in boste povsem v redu, lahko nosite ogromne plasti ličil ali samo rdečo šminko in boste prav tako v redu … Danes obstaja nešteto možnosti, ko govorimo o ličilih, in prav vse pridejo v poštev. Ženske se ne želijo omejevati in ne marajo, če jim kdo reče, da morajo izbrati le eno stvar, pač pa želijo več reči, ki funkcionirajo na njihovem obrazu. Tako v modi, kot na drugih področjih v življenju, morate izbrati svoj stil in nositi tisto, v čemer se dobro počutite in kar vam pomaga pri še boljšem izgledu,” je povedal Nars. Ne glede na trende ličenja vedno velja, da je koža čista in lepa, François Nars pa razkriva trik, ki pomaga do popolno nanešenega pudra, ki se bo na vaši koži obdržal skozi ves dan, tudi v vročih poletnih dneh:

“Če si želite doseči naraven videz pudra, ki se bo obdržal ves dan, preizkusite trik s kocko ledu. Potem ko nanesete in v kožo vtrete tekoči puder, se sprehodite s kocko ledu po obrazu. To bo zožalo pore, kar je super za videz kože. Ta trik vam bo na obrazu pričaral lep, rožnat sijaj, puder pa bo na obrazu videti še bolj naravno. Ko se bo koža posušila, vse skupaj utrdite s pudrom v prahu.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si