Februarja na policah nova kolekcija L’OCCITANE

Lepotne navdušenke, pozor! Že 4. februarja vas bo na policah čakala nova dišavna kolekcija Folie Florale – Razposajeni češnjevi cvetovi iz kozmetične hiše L’OCCITANE, ki je dišeča interpretacija prve dišave iz kolekcije  Češnjev cvet.

Ko se spomladi narava prebudi, se na vejah češnjevih dreves pojavijo beli cvetovi, ki s svojo osupljivo lepoto kot cvetna simfonija polepšajo provansalske sadovnjake. Cvetovi se razprejo in iz njih zaveje drhteča in iskriva dišava.

To jutro so se na še dremavih vejah prebudili nežni češnjevi popki. Rodilo se je novo, iskrivo dišavno življenje: dišava češnjevih cvetov, ki pooseblja veselje, je izrazita in obenem bežna. Kliče k uživanju v sedanjem trenutku, zato zadihajmo in se prepustimo novemu sijajnemu življenju. L’OCCITANE, trgovec z dišavami iz Provanse, je te iskrive note, polne neizmerne sreče, ujel v novi dišavi, ki slavi prihod pomladi in prebujanje narave: Folie Florale je opojno dišeča interpretacija prve dišave iz kolekcije Češnjev cvet. V kolekciji vas poleg toaletne vodice razvajajo še gel za prhanje, mleko za telo in krema za roke.

1. Eau de Toilette Folie Florale – Razposajeni češnjevi cvetovi, 50 ml
L’OCCITANOVA nova Eau de Toilette Folie Florale – Razposajeni češnjevi cvetovi s svežimi, sadnimi in iskrivimi notami slavi dišavo pravkar odprtih češnjevih cvetov, iz katerih veje eksplozija vonjev. Najprej se razkrije iskriv prvi vtis z notami bergamotke in mandarine, ki se umaknejo češnjevim cvetovom. Njihovo spogledovanje z vrtnico in vijolico zaokrožajo subtilne note maska. Nova dišava v omejeni izdaji je obogatena z vodico češnjevih cvetov, pridobljeno z ekstrakcijo pri nizki temperaturi. Iz češnjevih cvetov, ročno obranih v provansalski regiji Luberon, zavejejo prefinjene naravne note in v misli prikličejo dišavo prvih pomladnih dni.

EAU_DE_TOILETTECena: 37,60 €

2. Gel za prhanje Razposajeni češnjevi cvetovi, 250 ml
L’OCCITANE vas vabi v dehteče nasade cvetočih češnjevih dreves! Novi Gel za prhanje Razposajeni češnjevi cvetovi v omejeni izdaji vsebuje drobne negovalne perle, ki se stopijo na koži in jo oskrbijo z zaščitno aktivno sestavino. Koža je odišavljena s sadno, svežo in iskrivo dišavo, obogateno z vodico nežnih češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon.

Gel_za_prhanje
Cena: 14,70 €

3. Mleko za telo Razposajeni češnjevi cvetovi, 250 ml
L’OCCITANE vas vabi v dehteče nasade cvetočih češnjevih dreves! Novo Mleko za telo Razposajeni češnjevi cvetovi v omejeni izdaji, obogateno s karitejevim maslom, navlaži kožo kot najnežnejša negovalna tančica. Kožo naredi mehko in jo odišavi s sadno, svežo in iskrivo dišavo, obogateno z vodico nežnih češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon.

Mleko_Za_telo
Cena: 23,40 €

4. Krema za roke Razposajeni češnjevi cvetovi, 30 ml
L’OCCITANE vabi vaše roke v dehteče nasade cvetočih češnjevih dreves! Nova Krema za roke Razposajeni češnjevi cvetovi v omejeni izdaji je obogatena s karitejevim maslom, ki pomaga nahraniti in nežno zaščititi kožo rok. Koža je mehka in prefinjeno odišavljena s sadno, svežo in iskrivo dišavo, obogateno z vodico nežnih češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon.

Krema_za_roke
Cena: 7,60 €
NOVO V KOLEKCIJI ČEŠNJEV CVET

5. Osvežilna meglica za obraz Češnjev cvet, 50 ml – OMEJENA IZDAJA
Ste tudi vi zaljubljeni v L’OCCITANOVO ikonično dišavo Češnjev cvet? Če ste, vas bo ta novička navdušila. V februarju prihaja na police nova Osvežilna meglica za obraz Češnjev cvet! Nežna meglica, zasnovana z vlažilnimi rastlinskimi sladkorji, naredi kožo prožno in žametno mehko, vanjo pa se nemudoma vpije in ne pušča lepljivega ali mastnega sloja. Meglica, ki odišavi kožo z mehko sadno dišavo, vsebuje vodico češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon. Njene naravne zelene note se nežno razvijejo in v misli prikličejo dišavo pravkar odprtih cvetov. Ta posebna meglica je na voljo v omejeni izdaji, zato se podvizajte, če ne želite ostati brez nje.

Meglica_1
Cena: 13,20 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si