FIBREPLEX: barvanje in svetlenje las brez poškodb

GRAZIA predstavlja FIBREPLEX – novo storitev za okrepitev lasnih vezi iz Schwarzkopf Professionala!

Barvanje in svetlenje sedaj brez kompromisov – DRZNITE SI VEČ!

Svetlenje in barvanje lahko poškodujeta vaše lase, jih naredita suhe in krhke. Zahvaljujoč novemu FIBREPLEX sistemu iz Schwarzkopf Professionala so poškodbe las sedaj stvar preteklosti. Sistem zaščite ustvari bariero za lasne koloracije in reducira lomljenje las do 94 % v treh preprostih korakih – pri vsakem nanosu in z enostavno uporabo. FIBREPLEX se lahko doda k vsaki salonski koloraciji za zaščito lasne strukture med procesom svetlenja, beljenja ali barvanja las. Rezultat? Zmanjšano lomljenje las brez dodatnega napora ter ohranjanje nespremenjene kvalitete lasnih koloracij.

Storitev kmalu na voljo v Schwarzkopf Professional partnerskih frizerskih salonih po Sloveniji!

4

FIBREPLEX: revolucija za vse ljubitelje barv

Kemični procesi pri postopku barvanja lahko povzročijo dolgoročno poškodbo na laseh, ki lahko privede do lomljenja las. Vendar pa sedaj koloristi lahko ustvarjajo veliko bolj sproščeno ter strankam pogumno svetujejo za nove storitve barvanja brez skrbi za morebitne nastale poškodbe las. FIBREPLEX sistem iz Schwarzkopf Professionala okrepi in nahrani lase ter je primeren za salonske aplikacije kot tudi za nego las doma.

Enostvno povezovanje sistema FIBREPLEX v običajen proces barvanja poskrbi za povsem preprosto salonsko uporabo – brez dodatnih korakov za uporabo med samim procesom.

Zahvaljujoč Fibre Bond Tehnologiji, bodo vaši lasje z uporabo FIBREPLEX artiklov močni ter zaščiteni.
Kot nalašč za vse tiste uporabnike, ki redno želijo poskusiti nekaj novega – sedaj brez skrbi za morebitne poškodbe las!

[sliderpro id=”457″]

Več na: http://www.hairbeauty.si/

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si