Filip Flisar brez brkov!

Filip Flisar, svetovni prvak v smučarskem krosu oziroma mož z najslavnejšimi brki, ki so jim prostor v uredniških prispevkih rezervirali celo tuji mediji, naj bi se odrekel nazivom kot so najbolj simpatični brkač in najlepši »brko«, nič več pa mu ne pomeni niti zlata medalja za najlepše brke.

S seboj očitno ne bo več nosil voska in glavnika, saj se je, sodeč po fotografiji, odrekel svojemu prepoznavnemu slogu. Spremembi ne botruje niti dejstvo, da se je s svojim slogom usidral v srca mnogih oboževalcev ali da so bile majice s potiskom v obliki njegovih brkov razgrabljene v trenutku.

Filip Flisar v novi podobi

Z brki smo ga videvali, odkar pomnimo, krasili so njegov značilni videz, ga spremljali na smučarskih tekmah, brez brkov pa ne gre tudi na njegovi spletni strani. Tudi sam je priznal, da si jih ne bi obril, saj so izjemno hitro postali njegov zaščitni znak, ob začetku nošenja pa naj bi celo povzročili pravo revolucijo.

Kaj je bil torej razlog za tako nepričakovano potezo, zaenkrat še ne vemo, šušlja pa se, da naj bi se šlo za stavo z brivcem. Izid že poznamo, ne pa tudi razloga. Sklepamo lahko le, da je bila vsebina stave zelo pomembna, saj bi Filip svoje prepoznavne brke zastavil le za nekaj izjemno pomembnega … 😛

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si