Francoska kriminalka, ki je ne smete zamuditi

Rdeče sence (The Red Shadows): Nova francoska kriminalka

Pickbox NOW premierno predstavlja novo serijo, francosko kriminalko Rdeče sence (The Red Shadows – izvirno Les Ombres Rouge). Junakinja osrednje zgodbe je mlada ženska, ki se vrne k družini po tem, ko je bila leta pogrešana oziroma je veljala za mrtvo. Njena vrnitev sproži družinske spore in vrsto nasilnih dogodkov. Na dan privrejo temačne skrivnosti.

 

Rdeče sence (The Red Shadows)

 

MISTERIJ IZGINULE DEKLICE

Leta 1993 ugrabijo petletno Claro Garnier in zanjo zahtevajo visoko odkupnino. Vendar na dan, ko naj bi jo izročili, Clarino mamo ubijejo, deklica pa izgine. Je ostala živa? Dolgoletni misterij povzroča trpljenje dekličini družini in vsej lokalni skupnosti.

25 let po ugrabitvi Clarina starejša sestra, policistka Aurore (Nadia Farès), med preiskavo umora naleti na sledi, ki dokazujejo, da je njena izginula sestra (Manon Azem) še živa. Clara živi v Italiji in se ne zaveda, od kod izvira v resnici. Aurore kljub nejevernemu očetu in željam svojih dveh bratov pregovori Claro, naj se vrne k družini in ji pomaga odkriti resnico o ugrabitvi. Toda Clarina vrnitev razkrije družinske skrivnosti in sproži niz nasilnih dogodkov.

V glavnih vloga nastopajo Nadia Farès, Manon Azem, Antoine Duléry, Lannick Gautry, Mhamed Arezki, Rémi Pedevilla, Héléna Soubeyrand in André Oumaski.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Oglejte si premiero francoske kriminalke, misteriozne serije Rdeče sence (Les Ombres Rouges) na Pickbox NOW!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si