Francoska znamka naravne kozmetike praznuje 20 let

L’OCCITANE SLOVENIJA,

VSE NAJBOLJŠE ZA #20LET!

L’OCCITANE Slovenija vas z darovi in dišavami iz Provanse razvaja že 20 let!

Se še spomnite L’OCCITANOVE prve dišeče trgovine na Mestnem trgu v Ljubljani? Tam stoji še danes, v prenovljeni, moderni podobi, pridružilo pa se ji je še 14 trgovin po celi Sloveniji in spletna trgovina. V tem času je L’OCCITANE postal ena najprepoznavnejših kozmetičnih blagovnih znamk,
ki vas razvaja s senzoričnimi in učinkovitimi negovalnimi izdelki ter očarljivimi dišavami. Tudi ko želite svoje najdražje obdariti z nečim posebnim, je L’OCCITANE vedno pr(a)va izbira.

 

LOCCITANE SI PRAZNUJE 20 LET

 

L’OCCITANE, francoska visokokakovostna znamka naravne kozmetike, je nastal pred 45 leti, ko je njegov ustanovitelj, takrat 23-letni Oliver Baussan, začel destilirati eterična olja in jih prodajati na provansalski tržnici. Od tedaj je ljubezen do rastlin in njihove zaščite vedno večja, danes pa je L’OCCITANE po vsem svetu znan po vznemirljivi ponudbi dišav, razkošnih negovalnih izdelkih in inovativnih formulah, zasnovanih z najkakovostnejšimi naravnimi sestavinami.

 

Vse od svojega nastanka leta 1976 je L’OCCITANE odgovorno podjetje, predano ustvarjanju naravnih lepotilnih izdelkov, pri čemer se aktivno zavzema za dolgoročno varovanje biotske raznovrstnosti z namenom ohranjanja našega naravnega okolja. L’OCCITANE vedno premika meje na področju inovacij, razvoja, humanitarnosti in napredka. Njegovi zaposleni zavzeto in nenehno iščejo najboljše iz narave ter ustvarjajo učinkovite formule za dobrobit ljudi in planeta. Pri L‘OCCITANU uporabljajo sledljive visokokakovostne naravne sestavine, ki jih skrbno izberejo na podlagi njihove učinkovitosti in vsebnosti hranil, ki jih koža potrebuje za svojo lepoto, nato pa jih v njihovi idealni koncentraciji vključijo v negovalne formule. Prav zaradi teh skrbno izbranih naravnih sestavin, pridobljenih na etičen način, so L‘OCCITANOVI izdelki tako posebni in jih je užitek uporabljati.

 

 

L’OCCITANOVA barva je rumena – barva, ki slavi toplino provansalskega sonca ter radodarnost in gostoljubnost te edinstvene regije. Prav zato se je v njegove očarljive izdelke preprosto zaljubiti. Že ob prvi uporabi vas zapeljejo s svojimi pristnimi dišavami in prefinjenim občutkom na koži, čez čas pa vas njihova učinkovitost in kakovost dokončno osvojita.

Ni kaj, dobre stvari so RUMENE!

 

 

 

 

PRODAJNA MESTA L’OCCITANE

LJUBLJANA: Mestni trg 7, Citypark, Aleja, Supernova Mercator Šiška, Supernova Rudnik, Nama, Maxi

KRANJ: Supernova Qlandia ● BLED: Cesta svobode 10 ● MARIBOR: Europark, Gosposka ulica 11

CELJE: Citycenter ● NOVO MESTO: Supernova Qlandia ● KOPER: Čevljarska ulica 35, Planet Koper

PORTOROŽ: Obala 14 b ● NOVA GORICA: Supernova Qlandia

Izbrana prodajna mesta Müller v Sloveniji

 

SPLETNA TRGOVINA

www.loccitane.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si