FREYWILLE: brezčasnost in Nataša Pinoza

NATASA_1Eleganten in razkošen nakit FREYWILLE se izjemno prilega pravljičnemu navdihu za praznični slog, ki se zgleduje po modnih smernicah z začetka prejšnjega stoletja.

Poudarjen umetniški videz FREYWILLE kolekcije Nixe s svojo simboliko in slojevito izraznostjo ter eleganca ambasadorke FREYWILLE Nataše Pinoza je odlična sodobna predstavitev tega obdobja, prepojenega z domišljijo, z duhom lahkotnosti življenja, ko se je svetu predstavila nova ženska, ki si upa in zna. Izraža skrivnostnost, ujeto v eleganco in prefinjenost. Navdihuje z neminljivimi secesijskimi motivi dveh prepletenih ženskih podob. Z odtenki sive barve, čutno se potapljajočimi v črnino, obrobljenimi z bleskom zlata in platine, ki odražajo veličastno tišino podvodnega sveta, predstavlja poklon ženski skrivnostnosti.

Kolekcija Hommage á Gustav Klimt je že na voljo v ljubljanskem FREYWILLE butiku!

Fotografija je nastala na snemanju v Zagrebu v Hotelu Esplanade*****

Styling in kreativna podlaga: Petar Trbović
Foto: Decker & Kutić
Lasje: Dijana Katic za Hair studio Di
Make up: make up artistka Simona Antonović & make up asistentka Maja Antonović

Čudovite kose pa si lahko podrobneje ogledate v galeriji spodaj …

[sliderpro id=”612″]

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri