FREYWILLE: dotik veselja

Razposajenost in osvežujoč dotik barvite ekstravagance in stila: nova kampanja FREYWILLE 2015/16 prinaša toploto sonca in čisto veselje do življenja!

K800_PRESS FREYWILLE2

Posvetilo ljubezni do edinstvenega dizajna in entuziazma do nakita! Nova kampanja FREYWILLE se osredotoča na mladostno srečo, bogate barve in sproščenost, nanašajoč se na preprosto sporočilo, ki se skriva v mnogih kolekcijah FREYWILLE, ki so narejene z navdihom in s strastjo: širiti veselje.

K800_PRESS FREYWILLE1

Estetika in prijetno minimalistično vzdušje sta ključni lastnosti, ki postavita unikatne izdelke FREYWILLE v središče žarometov in potrjujeta dejstvo, da je nošenje nakita in dodatkov zelo osebna izkušnja. Fotografiranje pristnega veselja je bilo ujeto v objektiv fotografinje Olge Rubio-DALMAU in modela Kristine Peric v studiu na Dunaju.

FREYWILLE zapestnic ni nikoli preveč!

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri