Frizerji razkrivajo: Kako do večjega volumna las?

66e46dd03958edc769014d88947e8ab6

Mislite, da imajo vse zvezdnice, ki jih občudujete na rdečih preprogah, močne in goste lase? Nikakor! Ravno nasprotno. Večina izmed njih ima tanke lase, a njihovi frizerski mojstri s svojimi prijemi delajo čudeže. Razkrivamo vam njihove trike:

Šampon za suho pranje las: Ne samo da čisti lase, šampon za suho pranje las poskrbi tudi za fantastično teksturo, zaradi katere so lasje videti gostejši. Investirajte v kvaliteten šampon za suho pranje las, saj vas bo rešil v marsikateri situaciji, in neredko celo nadomestil lak za lase.

Pena za lase: Letos so pene za lase doživele velik povratek. V ponudbi najdemo pene zares kvalitetnih tekstur, ki dajejo lasem čvrstost in sijaj. Da boste s pomočjo pene dosegle volumen, morate slednjo nanašati na pravi način: vlažne lase razdelite na pramene in na vsakega od njih nanesite malo pene po vsej dolžini. Nato lase posušite s sušilcem za lase.

Umetni podaljški: Ne govorimo o gostih in vidnih lasnih podaljških, pač pa investirajte v dva ali tri podaljške na klip. Verjemite, razlika v gostoti las bo izjemna in hvaležni si boste, da ste jih vključili v svoje življenje.

Vroče navijalke: Če se sprašujete, kako so najbolj priljubljeni supermodeli iz 90-ih let dosegli glamurozen volumen, je odgovor na dlani – z vročimi navijalkami. Uporaba le-teh je danes izredno enostavna. Navijete si jih v nekaj minutkah in po nekaj minutah boste že dosegle želeni učinek.

Foto: Pinterest

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si