Fuzija sijaja in popolnosti


L’OCCITANOVA kolekcija Reine Blanche je zdaj še boljša. Eksperti za sijočo polt so dobili novo preobleko, njihove izboljšane formule pa so pripravljene, da kožo prepojijo  s fuzijo sijaja in popolnosti.

Kompleks Reine Blanche je naravnega izvora in igra ključno vlogo v tej kolekciji za bolj poenoteno in sijočo polt. Cvetovi ekološke medvejke so združeni z belo murvo za sijočo polt, salicilno kislino za piling in vitaminom C za poenoteno polt. L’OCCITANE je to blagodejno sinergijo obogatil z izvlečkom iz bele perunike, ki podari polti obilico sijaja. Odkrijte senzorične formule za učinkovito poenotenje in sijaj polti!

Krema za sijočo polt Reine Blanche

50 ml, 55,90 €

 

Gelasta sestava zagotavlja celovito delovanje za poenoteno polt: globinsko navlaži povrhnjico za boljšo napetost kože, vidno poenoti ten kože ter izboljša sijaj polti, vidno zmanjša intenzivnost nepravilnosti, kot so pigmentni madeži, obrazu pa podari občutek gladkejše, obnovljene teksture kože. Njen adut je cvetlica medvejka, ki cveti na prostranih gorskih travnikih v Visoki Provansi. Tam uživa vse dobrobiti neokrnjene zemlje in bistrih potokov. Znana je tudi kot kraljica travnikov. Ta bela cvetlica, katere cvetni lističi iz dneva v dan postajajo svetlejši, je navdihnila L’Occitanovo kolekcijo Reine Blanche za bolj poenoteno in sijočo polt.

Serum za sijočo polt Reine Blanche

30 ml, 66,10 €

 

Deluje na štiri vidike popolne, poenotene polti: globinsko navlaži povrhnjico za boljšo napetost kože, vidno poenoti ten kože ter izboljša sijaj polti, vidno zmanjša intenzivnost nepravilnosti, kot so pigmentni madeži, obrazu pa podari občutek gladkejše, obnovljene teksture kože za popoln videz.

 

 

 

 

Losjon za sijočo polt Reine Blanche

200 ml, 33,60 €

Kožo dolgotrajno in intenzivno navlaži, obenem pa razjasni polt. Njegova lahkotna gelasta formula osveži kožo in ji podari zdrav sijaj, ki ga bodo ljudje nedvomno opazili.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si