Gaja ima popolnoma inovativen modni dodatek

Gaja Prestor nam je zaupala, da jo nova ura Huawei Watch GT 3 Pro spremlja tako na mestnih ulicah kot na treningih: “Od prvega dne, ko sem jo prejela. Res je čudovito, da lahko spremljam, kako poteka moj trening, utrip itd. Zelo uporabno je, da spremljam svoj srčni utrip med vadbo in tako lahko prilagajam intenzivnost vadbe. Seveda vedno pogledam tudi porabo kalorij. Prav globoko se ne potapljam in glede na dejstvo, da ura zmore do 30 metrov potopa, verjetno jaz te globine ne bom dosegla. Mi pa je všeč, da bo ura lahko z menoj na plaži in v morju, pa čeprav bolj v plitvinah.”

Čudovito obliko keramične različice Watch GT 3 pro dodatno poudari zlat ali srebrn valovito oblikovan rob. Opremljena je z 1,32-palčnim (3,4-centimetrskim) zaslonom iz safirnega stekla visoke ločljivosti. baterija obljublja 7 dnevno avtonomijo delovanja, hitrejše brezžično polnjenje in spremljanje mnogih funkcij. ura spremlja več kot 100 športnih načinov, prvič tudi prosto potapljanje in golf. Watch GT 3 pro podpira klice preko brezžične povezave Bluetooth in je združljiva z vsemi napravami sistemov Android in iOs.

5 razlogov, zakaj je Watch GT 3 Pro ena najbolj zaželenih pametnih ur

Kakovostni materiali in inovativne tehnike izdelave

Večja pametna ura s premerom 46 mm ima čudovito ohišje iz titana z natančno obdelanimi robovi, ki se svetijo iz vseh kotov. Ščiti jo tudi zaščitno safirno steklo zaslona, ki je izredno odporno proti praskam. Kot predhodnice ima tudi Huawei Watch GT 3 Pro vrtljivo krono za natančno upravljanje ure, ki je prav tako iz titana. Zato je odpornejša in uporabna v težjih razmerah. Hrbtišče ure je iz nanokeramike, materiala, ki ne draži kože, je udoben za nošenje in obenem omogoča izredno natančno merjenje temperature kože.

Še bolj posebno je ohišje manjše različice. Narejeno je namreč iz keramike, ki je med preizkušanjem zdržala ekstremno visoko temperaturo 1.500 ˚C. Med postopkom izdelave ohišje polirajo z diamantnim prahom, da dobi čisto, bleščeče belo in brezhibno površinsko teksturo. Kot pri večji, je tudi pri tej uri zaslon zaščiten s safirnim steklom, medtem ko je vrtljiva krona iz keramike, a ima za lepši videz vstavljeno kovinsko obrobo.

 

Popolni nadzor zdravja

Nova pametna ura je opremljena s tehnologijo Huawei TruSeen 5.0+ za izredno natančno spremljanje fizioloških znakov, kot so srčni utrip, nasičenost kisika v krvi, raven stresa in celo kakovosti spanja. Dolgotrajni preizkusi so pokazali minimalno odstopanje natančnosti merjenja srčnega utripa. Razlika, do katere pride med intenzivnimi treningi, ko srčni utrip preseže 150 udarcev na minuto, znaša le med enim in dvema utripoma. Prav zaradi tega pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro ne bo prepričala le rekreativcev in ljubiteljev estetike klasičnih ur, temveč bo v veliko pomoč tudi profesionalnim športnikom.

 

Raziskujte morske globine ali igrajte golf

Pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro podpira več kot 100 športnih načinov, tako da boste zlahka našli primeren šport zase na prostem ali v zaprtih prostorih. Vse od funkcionalnih treningov, do spremljanja joge in uličnega plesa. Obenem nudi dva popolnoma nova in obenem inovativna športna načina. Zaradi vodotesnosti (5 ATM) je primerna za beleženje prostega potapljanja do globine 30 metrov celo v slani vodi. Ustrezni športni način beleži in prikazuje podatke v realnem času, vključno s hitrostjo, globino in trajanjem potopa ter vas opomni, ko se potopite pregloboko ali ste predolgo pod vodo.

V svetu športa velja golf za nekaj posebnega. Ker gresta luksuz in eleganca z roko v roki, vam bo nova pametna ura pomagala, da izboljšate rezultate na igrišču. Beleži namreč hitrost in tempo zamaha, čas palice v skrajnem položaju in skupni čas zamaha, na podlagi česar nato analizira tehniko in svetuje, kako jo lahko izboljšate.

 

Uživajte v dolgi življenjski dobi baterije

Zaradi dolge življenjske dobe baterije in hitrega polnjenja bo vaša nova pametna ura vedno pripravljena, da izpolni vaše zahteve. V samo desetih minutah bo napolnjenost baterije povečana za 25 %, medtem ko bo spet polna v 85 minutah. Baterija večje 46-milimetrske ure nato zdrži do 14 dni uporabe, baterija manjše 43-milimetrske pa do 7 dni.

 

Združljiva s sistemoma iOS in Android

Če želite v celoti izkoristiti vse funkcije in zmogljivosti pametne ure Huawei Watch GT 3 Pro, jo morate povezati s pametnim telefonom, kot sta na primer nedavno prestavljena vrhunska P50 Pro ali P50 Pocket, oziroma z na njem nameščeno aplikacijo Zdravje. Na telefonih Huawei je že nameščena, medtem ko jo bodo uporabniki drugih telefonov s sistemom Android našli v trgovini z aplikacijami. Ravno tako ura deluje povezana z Applovimi napravami in operacijskim sistemom iOS.

Več pa v novi številki GRAZIE …

 

Foto: Tibor Golob, PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si