Gaja Prestor je navdih najstnicam

Ličila so njena super moč

 

Mlada pevka Gaja Prestor poleg svojega glasbenega talenta slovi tudi po vplivu na družbenih medijih, kjer je s svojimi lepotnimi nasveti postala prava senzacija in vzornica najstnicam. Pripravila je nekaj trendov za obstojen in lahkoten make up z izdelki, ki jih lahko dobite v prodajalnah dm.

 

Gaja Prestor

 

V poletnem času se zmanjša uporaba ličil, a kljub visokim temperaturam lahko ustvarimo obstojen make up. Pomembno je, da pred nanosom ličil poskrbimo za ustrezno zaščito kože. dm linija krem za sončenje sundance, poleg zaščite pred škodljivimi UVA in UVB žarki, s tehnologijo Cool & Fresh.

ogreti koži nudi občutek svežine in hlajenja, zaradi tehnologije SymDeo pa krema tudi med močnim potenjem ostane na svojem mestu.

 

 

Skrivnost je v malenkostih

 

Kljub toplim dnevom ženske rade posegamo po ličilih in prekrijemo vse nepravilnosti.  A rado se zgodi, da nas potenje izda in ličila izginejo. Tega je vajena tudi 18- letna Gaja, ki se z neprijetnim potenjem sooča tudi pod vročimi odrskimi lučmi, zato se je naučila trikov, s katerimi ličila v ekstremnih pogojih ostanejo na mestu. »Ključna je dobra osnova, zato prisegam na kakovostne izdelke. Po vsakodnevni negi obraza ličenje vedno začnem s primerjem (bazo), ki ga na obraz nanesem s prstnimi blazinicami, čopičem ali gobico. Priporočam tekočo podlago trend IT UP Expert perfection Base, kjer ob koncu vedno uporabim še mali trik – sprej za fiksiranje ličil – Maybelline Lasting fix za mat učinek brez neželjenega sijaja.«

 

 

Naj vaše ustnice zažarijo

 

Gaja, ki ima na Instagramu več kot 42 tisoč sledilcev, z njimi redno deli svoje stilske in lepotne skrivnosti. Njen zaščitni znak so ustnice, ki jih tudi čez dan rada poudari z živo rdečo šminko.

»Da se izognem lepljivemu videzu, namesto glosa raje uporabim mat in žametne šminke L’Oreal Les Macarons, Rouge signature ali raznobararvne tone rdečila za ustnice trend IT UP za svilnate, ultra mat ustnice z jasnim robom.«

 

 

Ličila, ki jih je uporabila Gaja, najdete v galeriji slik.

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si