Gaja Prestor: »Vse se začne v glavi«

Gaja je čudovita ženska, ki očara na prvi pogled. S svojo skromnostjo in pozitivno naravnanostjo nas vedno znova navdušuje, hkrati pa s svojim zdravim načinom življenja uči mlajša dekleta, kako sprejeti sebe in svoje telo. Je velika zagovornica slogana ‘zdravo telo – zdrav um’, šport pa igra veliko vlogo v njenem življenju. Ob njenem aktivnem vsakdanu pa jo spremlja pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro, ki je postala tudi njen najbolj priljubljen modni dodatek. In kako se je imela ekipa GRAZIE z njo na fotografiranju modne zgodbe in naslovnice? 

Gaja je vedno rada urejena in se sama odlično naliči, pa vendar je svoj videz na snemanju za naslovnico GRAZIE prepustila rokam Sare Kaisersberger in Kristjana Skamljiča

Kako pomemben je zate šport in kaj je tvoja najbolj priljubljena vadba?

GAJA: »Zagotovo je športna aktivnost ena pomembnejših elementov mojega vsakdana. Odkar sem ustvarila svojo rutino z vadbo v fitnesu, se je moj življenjski slog popolnoma spremenil. Res se trudim, da dam vse od sebe. Pomaga mi pri samozavesti. Ko pa sem samozavestna in se počutim močno, imam občutek, da držim svet na dlani. Zdravo telo – zdrav um.

Te nova ura Huawei Watch GT 3 Pro spremlja na treningih? Veš, da se lahko z njo tudi potapljaš? Si želiš v globine?

GAJA: »Seveda, od prvega dne, ko sem jo prejela. Res je čudovito, da lahko spremljam, kako poteka moj trening, utrip itd. Zelo uporabno je, da spremljam svoj srčni utrip med vadbo in tako lahko prilagajam intenzivnost vadbe. Seveda vedno pogledam tudi porabo kalorij. Prav globoko se ne potapljam in glede na dejstvo, da ura zmore 30 metrov potopa, verjetno jaz te globine ne bom dosegla. Mi je pa všeč, da bo ura lahko z menoj na plaži in v morju, pa čeprav bolj v plitvinah.«

Kaj bi svetovala dekletom, ki niso zadovoljne v svojem telesu – naj se lotijo spreminjanja ali samospoštovanja?

GAJA: »Ne prehitevaj in ne zahtevaj od sebe sprememb čez noč. Vse se začne v glavi. Ljubezen in samospoštovanje se začne takrat, ko veš, zakaj si želiš sprememb.«

Ura, pripravljena, da se prilagodi vsaki želji

Ura Huawei Watch GT 3 Pro bo Gajo lahko spremljala tudi v vodi, saj je šlo njeno ohišje skozi vrsto postopkov obdelave, med drugim 1.500 stopinj ter poliranje z diamantnim prahom, kar je zagotovilo za njeno trpežnost, čisto belino in brezhibno teksturo. Ura tako omogoča plavanje in potapljanje do 30 metrov v sladki in slani vodi, izpostavljena pa je lahko vsem vremenskim pogojem. Nosite jo lahko kadarkoli in kjerkoli, saj je narejena, da živi z vami.

Oblika in dizajn

Ob prvem pogledu na manjši in v celoti keramični model ure, ne moremo mimo dejstva, da bela mojstrovina spominja na ikonično ‘chanelko’. Huawei GT 3 Pro je na voljo v dveh velikostih. Večja, 46-milimeterska različica je zavita v lahek titan, medtem ko je manjša, 43-milimeterska različica Pro v keramičnem ohišju z zlatim okvirjem iz nerjavečega jekla. Pri prvi lahko izbirate med paščkoma iz kovine/titana, pri keramični pa med keramičnim ali usnjenim. Oba modela ponujata tudi zaslon iz safirnega stekla, ki nudi dodatno zaščito.

Gaja se je odločila za pašček v beli keramični različici, ki ji vrhunsko pristaja. Stilistka GRAZIE je tako uro brez težav kombinirala z vsemi poletnimi videzi, ki jih je nosila Gaja. Še več – ura je videze dodatno popestrila in jim dodala piko na i!

Zaslon

Kar tiče zaslona, Huawei ni odstopil od ločljivosti in velikosti, ki smo ju vajeni na urah GT 3. Večja projka ima 1,43-palčni zaslon AMOLED na dotik 466 x 466, manjša pa 1,32-palčnega prav tako AMOLED. Izgleda, da sta to ena izmed najboljših zaslonov pametnih ur, ki jih predstavlja Huawei, saj je izkušnja znova prepričljiva pri obeh modelih.

Različne funkcije pametne ure

Ura Huawei Watch GT 3 Pro nudi več kot 100 športnih načinov ter podporo za dvopasovni satelitski sistem GNSS, za izboljšano natančnost sledenja na prostem. Na voljo so spremljanje srčnega utripa in kisika v krvi, spremljanje menstrualnega ciklusa in funkcije aktivnosti, kot je Huaweijeva detelja zdravega življenja, ki vas med drugim opomni, da pijte več vode.

Golfisti bodo navdušeni nad knjižnico z več kot 300 igrišči za pomoč pri sledenju igre, na voljo pa so tudi merjenje razpona v realnem času GPS, meritve hitrosti vetra in vpogledi v poti. V načinu prostega potapljanja so na voljo posebni zasloni za ogled podatkov o vzponu, hitrosti in trajanju potopa skupaj z opomniki o varnosti potopa.

Na zaslonu pametne ure si lahko ogledate obvestila, prenašate aplikacije, upravljate glasbo, sprejemate klice preko funkcije bluetooth in uporabljate uro kot daljinski upravljalnik za kamero na vašem pametnem telefonu.

Še več o pametni uri Huawei Watch GT 3 Pro preberite v novi GRAZII, kjer vas čaka tudi celoten intervju z izjemno Gajo Prestor. Med drugim nam je zaupala tudi, komu poje svojo novo pesem Sledi

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si