Gardens suites hotel by Affinia

V nekoliko bolj intimnem, skritem delu New Yorka, le nekaj korakov stran od Centralnega parka, v soseski Upper East Side, se nahaja Gardens Suites hotel by Affinia. Kot že samo ime pove, je posebnost hotela v tem, da se v njem nahajajo le suite oziroma apartmaji, ki ponujajo izjemno prostorno in udobno bivanje, z dnevno sobo in popolnoma opremljeno kuhinjo. Za piko na i, rezervirajte sobo v prvem nadstropju, kjer sobe ponujajo tudi privatne terase v središču Manhattna. Kot rečeno, so sobe oziroma apartmaji popolno opremljeni in so kakor nalašč za krajši ali malo daljši obisk mesta New York.

Ne le, da vas bo hotel očaral s svojo lokacijo, opremo in dizajnom, Affinia group ponuja številne ugodnosti, ki bodo olajšali vaše potovanje in vam pričarali zares nepozabno izkušnjo. Tako med drugim nudijo Affinia Junior, unikaten program posvečen družinam z otroki, ki bo z različnimi igračami in prigrizki zabaval vaše malčke. Hotel pa ne bo poskrbel le za otroke, na račun bodo prišli tudi naši hišni ljubljenčki, ki bodo deležni prav posebne pozornosti. Od posebne postelje, igrač, prigrizkov in igrač, kužki in ostali domači ljubljenčki so v Gardens Suites Hotel by Affinia več kot dobrodošli!

Seveda pa se v hotelu ne bodo razvajali le naši malčki in hišni ljubljenčki. Po napornem dnevu se bomo najprej ustavili na kozarcu vina, ki je vsak dan na voljo v sklopu “wine hour” v hotelski veži. Hotel ponuja tudi brezplačni najem koles, za aktivno raziskovaje mesta, popolno opremljen fitnes center in pa dnevno dostavo svežih živil.

Gardens Suites hotel by Affinia

215 East 64th Street between 2nd & 3rd Avenue

New York, NY 10065

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si