Gašper Rifelj se bo prelevil v leva Alexa


Priljubljeni pevec Gašper Rifelj, poznan po sodelovanju v oddaji Zvezde plešejo, bo imel eno od osrednjih vlog v muzikalu Madagascar.

Premiera se nezadržno bliža, zato se stopnjuje tudi tempo vaj. Gašper priznava, da ga je koreografinja Mojca Horvat uspela na samo eni vaji popolnoma izmučiti. Kljub napornemu tempu pa se vsi skupaj hkrati tudi nadvse zabavajo in vse svoje moči usmerjajo na prvo predstavo, ki bo v mengeškem Špas teatru 29. septembra.

Gašper nam je še zaupal, kaj ga je pravzaprav pritegnilo, da se je odločil postati del ekipe: “Ko sem dobil povabilo, da bi sodeloval v muzikalu in ko sem videl, da je producent zadevo zastavil zelo profesionalno, nisem nič okleval in sem pristal na sodelovanje. Tudi vloga, ki mi je bila ponujena, se mi zdi, da je prava zame, tako da komaj čakam, da se prelevim v leva Alexa. Že dolgo si želim, da bi nastopil v takšnem žanru in tokrat imam priložnost. Sicer gre za malo drugačen muzikal, kakor smo jih Slovenci vajeni, ker delamo v bistvu po risanki. Verjamem pa, da bo ljudem všeč, ker je res odlična komedija in že sedaj na vajah se zelo zabavamo.”

Foto: Žiga Flajnik

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si