Genialna zobna ščetka, ki ve, kako natančno ste očistili svoje zobe!

04210201159605_80284334_ecommercecontent_enhancedcontenttoolkit_front_left_1_2000x2000_europe-slovenia_power_oral_careoral-b_power

Si predstavljate, da bi vaša zobna ščetka vedela, katere dele ustne votline ste preslabo očistili? Ne, to ni znanstvena fantastika, to je dejstvo z novo generacijo električnih zobnih ščetk Oral-B Genius. Nova električna zobna ščetka je resnično genialna, saj vedno točno ve, kje v ustih se nahaja in kako natančno ste očistili vsak zob. Večina ljudi si zob ne ščetka pravilno – nekateri z umivanjem zob zaključijo prehitro, drugi določenim področjem posvetijo premalo časa, tretji ščetkajo s preveč ali premalo pritiska. Oral-B si je zato zadal izziv in skupina vrhunskih strokovnjakov je skoraj dve leti razvijala revolucionarno tehnologijo, ki bo poskrbela za čiste in zdrave zobe.

04210201159605_80284334_ecommercecontent_secondaryimage_front_center_1_2000x2000_europe-slovenia_power_oral_careoral-b_power

Nova zobna ščetka Oral-B Genius ima vgrajene senzorje gibanja, zato vedno ve, kje se nahaja. Oral-B je namreč razvil algoritem, ki uporablja kamero telefona za orientacijo na vašem obrazu. Z združevanjem informacij preko kamere in ščetke aplikacija preračuna pozicijo zob in jih razdeli v cone. Te cone so prikazane preko aplikacije na zaslonu telefona in se med ščetkanjem obarvajo, ter vam na ta način posredujejo povratne informacije. Tako lahko vidite, katerim delom ste posvetili dovolj časa in katerih niste dovolj očistili.

Kako ščetka deluje, vam v spodnjem videu ponazarja vlogerka Samantha Maria:

Kaj vse vam torej ponuja ščetka Oral-B Genius?

Preko Bluetooth povezave jo lahko povežete z aplikacijo Oral-B za pametne telefone. Na ta način dobite povratne informacije o pravilnosti in temeljitosti ščetkanja v realnem času, vključno s kontrolo priporočenega časa ščetkanja, ki je dve minuti.

Genius tehnologija zahteva, da med ščetkanjem stojite pred svojim pametnim telefonom in v ta namen ima ščetka priloženo držalo za telefon, ki ga s prisesalnim nastavkom enostavno namestite na ogledalo v kopalnici.

04210201159605_80284334_productimage_outofpackage_front_center_2_2000x2000_europe-slovenia_power_oral_careoral-b_power

Izbirate lahko med petimi načini ščetkanja: vsakodnevno čiščenje, občutljivo čiščenje, intenzivno čiščenje, beljenje in masaža dlesni. Zobozdravnik vam lahko svetuje, kateri način je najbolj primeren za vas in katerim predelom morate nameniti več pozornosti in časa. Aplikacija nudi možnost, da problematičnim delom namenite dodatnih 10 sekund čiščenja.

Na ščetko Genius lahko namestite vse okrogle nastavke Oral-B, ki so razviti po navdihu profesionalnih pripomočkov, ki jih uporabljajo zobozdravniki. Najnovejši nastavki CrossAction imajo 16 stopinjski naklon vlaken, kar je idealen kot, da vlakna lažje prodrejo globlje med zobe in odstranijo zobne obloge.

04210201159605_80284334_ecommercecontent_enhancedcontenttoolkit_left_center_1_2000x2000_europe-slovenia_power_oral_careoral-b_power

Ščetka Genius ima svetlobni obroč SmartRing, za katerega preko aplikacije izberete eno izmed 12. barv, ki so na voljo in tako ščetko označite kot svojo.

Trojno delovanje glave ščetke z oscilacijami, rotacijami in pulziranjem razbije in odstrani do 100 odstotkov več zobnih oblog kot navadna ročna zobna ščetka.

Nadzor pritiska vas z rdečo lučko opozori in avtomatično zniža hitrost delovanja ter tako ščiti dlesni pred premočnim ščetkanjem.

TOREJ: Slabo očiščeni zobje so z genialno zobno ščetko Oral-B Genius preteklost.

Kje kupiti pametno zobno ščetko Oral-B? V spletnih trgovinah mimovrsteIdeo in enaA ter v trgovinah Big Bang, M tehnika in Harvey Norman. Priporočena maloprodajna cena je 185 €, v prazničnih akcijah pa jo je trenutno mogoče kupiti tudi ceneje. Več informacij na Oral-B Facebook strani.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si