George Clooney o praznovanju prve obletnice zakona

Amal Alamuddin Out And About In NYCGeorge Clooney je za Us Weekly spregovoril o praznovanju prve obletnice z njegovo ženo, odvetnico Amal Alamuddin.

Clooney je povedal, da sta z Amal obletnico preživela na memorialu Jerryja Weintrauba ter da je bilo zabavo, zvečer pa sta praznovala v restavraciji Sunset Tower Hotela: „Bilo je prikupno, tiho in romantično. Oba sva se za priložnost tudi uredila. Amal je izbrala lokacijo. Jaz sem namreč človek navade in bi verjetno želel večerjati kar v suši restavraciji, v katero greva ponavadi.“

Amal pa je, za razliko od priljubljenega igralca, ki ji za prvo obletnico ni kupil posebnega darila, nekoliko bolj pustolovska. „Rekla je: ne, ne, to se ne bo zgodilo. Ne za obletnico, ne bova je preživela v isti restavraciji,“ se je pošalil George.

Lepotica, ki je uspešna odvetnica za človekove pravice, je za Georga pravi izziv: „Pogosto se počutim kot idiot, ko se pogovarjam s svojo ženo in ta občutek ni dober,“ je povedal v smehu.

Sicer pa se, vsaj kot je videti, Amal in George odlično razumeta, poletje pa sta večino časa preživela v svoji italijanski vili, kamor sta povabila tudi Julio Robert in Dannyja Moderja, skupaj s Cindy Crawford in njenim soprogom pa sta z zasebnim letalom odpotovala tudi na  Ibizo. Priljubljen par pa je prav tako pripravljen narediti stopničko višje, saj že nekaj časa načrtujeta otroka. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Foto: JLP

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri