George Clooney o praznovanju prve obletnice zakona

Amal Alamuddin Out And About In NYCGeorge Clooney je za Us Weekly spregovoril o praznovanju prve obletnice z njegovo ženo, odvetnico Amal Alamuddin.

Clooney je povedal, da sta z Amal obletnico preživela na memorialu Jerryja Weintrauba ter da je bilo zabavo, zvečer pa sta praznovala v restavraciji Sunset Tower Hotela: „Bilo je prikupno, tiho in romantično. Oba sva se za priložnost tudi uredila. Amal je izbrala lokacijo. Jaz sem namreč človek navade in bi verjetno želel večerjati kar v suši restavraciji, v katero greva ponavadi.“

Amal pa je, za razliko od priljubljenega igralca, ki ji za prvo obletnico ni kupil posebnega darila, nekoliko bolj pustolovska. „Rekla je: ne, ne, to se ne bo zgodilo. Ne za obletnico, ne bova je preživela v isti restavraciji,“ se je pošalil George.

Lepotica, ki je uspešna odvetnica za človekove pravice, je za Georga pravi izziv: „Pogosto se počutim kot idiot, ko se pogovarjam s svojo ženo in ta občutek ni dober,“ je povedal v smehu.

Sicer pa se, vsaj kot je videti, Amal in George odlično razumeta, poletje pa sta večino časa preživela v svoji italijanski vili, kamor sta povabila tudi Julio Robert in Dannyja Moderja, skupaj s Cindy Crawford in njenim soprogom pa sta z zasebnim letalom odpotovala tudi na  Ibizo. Priljubljen par pa je prav tako pripravljen narediti stopničko višje, saj že nekaj časa načrtujeta otroka. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Foto: JLP

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si