George Clooney obožuje enako kavo kot vi!

“…dan začnem z Nespresso-m.”

 

Danes je na zaslonih in v vseh medijih premierna predstavitev najnovejše oglaševalske kampanje Nespresso z naslovom “Iskanje”. Prikazuje Georgea Clooneya, ki se vrača kot ambasador blagovne znamke Nespresso, njegova soigralka pa je ena najbolj znanih kraljic filmske industrije, Natalie Dormer.

“Iskanje” je največji dosežek Nespressa do danes. S prisotnostjo na več kot 30 trgih, ima svež pristop, ki ga navdihuje neumorno prizadevanje blagovne znamke za zagotavljanje izjemnih izkušenj s kavo, izpostavlja resnične heroje zaslužne za visoko kakovostno kavo.

 

Igralec, za katerega lahko upravičeno trdimo, da ima med hollywoodskimi tekmeci največji krog oboževalk, v intervjuju odkrito razkriva, na katero kavo prisegata z Amal že od začetka skupnih juter.

Ne boste verjeli, a čudovit par uživa v enaki kavi kot vi!

 

Zakulisje snemanja kampanje “Iskanje”

 

Kako je živeti v Angliji?

GC: Všeč mi je vse, v zvezi z življenjem v Angliji, razen vremena. Všeč so mi ljudje. Všeč mi je kultura. Všeč mi je, kje živimo. Všeč so mi vsi sosedje, toda  preživel sem šest mesecev, ne da bi videl sonce.

 

Kako izgleda tipično jutro v gospodinjstvu Clooney?

GC: Zbudim se, otroške plenice se zamenjajo. Pravzaprav meni zamenjajo plenice, potem pa naredim kavo za naju z ženo – dan začnemo z Nespresso-m. In potem je veliko zabave v pižamah z otroki. Potem dejansko grem na delo, ker otroci niso majhen strošek. Dragi so, veste, potrebujejo steklenice in vse vrste stvari. Na neki točki v življenju jih je treba poslati v šolo, sem slišal. Jaz nisem šel, pa se je vse v redu izteklo.

 

 

Kakšno je vaše mnenje o recikliranju?

GC: O odpadkih in recikliranju je bilo veliko razprav v zadnjem času in za to obstaja dober razlog. Veste, z Nespressom delam že skoraj 15 let, in stvar, ki mi je vedno bila všeč, je to, da so bili vedno ozaveščeni glede recikliranja, pa tudi glede veliko drugih stvari. Pozorni so na kmete. Veste, odraščal sem na farmi s tobakom in tam nismo imeli načrtov za upokojitev, oni tudi temu posvečajo pozornost. Recikliranje je zelo pomemben del vsega in oni so ga kar se da olajšali in poenostavili, zato si zaslužijo aplavz. Zelo sem vesel in ponosen, da delam za podjetje.

 

Lahko poveš več o delu s kmeti po svetu?

GC: No, počnejo veliko stvari Del tega je pomoč kmetom, da uporabljajo senčna drevesa, da bi lahko porabili manj vode. Obstaja odličen način, kako narediti kmetije samooskrbne na način, da lahko proizvedejo boljše pridelke leto za letom, ter zanje pridobijo več denarja, za kmete, ki ustvarjajo ekološko strukturo, in to postaja vse večje in večje. Večinoma povsod. Skoraj vsi kraji, kjer je bila pridelana kava, so postala območja miru, kar je zelo pomemben del. Zdaj ga boste spet videli v Kolumbiji, pa tudi po vsem svetu. In tako, je ena izmed največjih stvari ki jih počnejo, v bistvu pomoč kmetom s trajnostnim razvojem, z zmožnostjo … Veste, spet, samo ideja o načrtovanju upokojitve za kmete je neverjetna, ker tega ne počne nihče.

 

 

Zakaj bi ljudje izbrali Nespresso?

GC: Zakaj bi svet izbral Nespresso? Ljudje danes posvečajo več pozornosti okolju in trajnosti kot moja generacija, vendar še vedno potrebujete dober izdelek, veste? V nasprotnem primeru je res težko prodati nekomu. Še vedno vam mora biti všeč, kar pijete. In resnica je, da je zares odličen izdelek, in to mu daje dodano vrednost. Mislim, da je to najpomembnejši del. Veste, lahko naredite veliko dobrih stvari, vendar morate, predvsem, imeti dober izdelek, veste?

 

Oglaševalna kampanja se imenuje ‘Iskanje’. Zakaj ‘Iskanje’?

GC: Imenuje se “Iskanje”, ker se nam je zdelo, da bi bilo hecno ime za film. Veste, zabaven del je, da vedno dobim vlogo nekakšne različice zmede, vključno s to. To je smešno, starejši ko postajam, bolj me želijo prikazati kot najbolj neumno osebo v prostoru, toda tokrat sem v iskanju kave. Zapustil sem srednjeveške čase in odšel v New York, da bi našel kavo, moj najljubši del pa je, ko pripeljem kraljico in vse ostale nazaj, da bi dobil še kave, in takrat pride Natalie, tako je čudovita.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si