GIGI HADID IN VOGUE EYEWEAR IZDALA POSEBNO KOLEKCIJO

Gigi Hadid in Vogue Eyewear dvigujeta kampanjo #ShowYourVogue v nove višave z edinstvenim oblikovalskim sodelovanjem. Vključujoč popolno sinergijo med filozofijo znamke Vogue Eyewear in njeno večplastno osebnostjo je Gigi Hadid s svojo kreativno vizijo oblikovala ekskluzivno posebno kolekcijo, ki izraža bistvo kampanje #ShowYourVogue: pomembno je, kako se predstaviš.
Greta Gervasini, menedžerka globalnega marketinga pri Vogue Eyewear, je o sodelovanju povedala: “Gigijina izjemna osebnost in svežina se popolnoma ujemata z vizijo #SHOWYOURVOGUE, zato je Vogue Eyewear izbral prav njo, da utelesi vrednote znamke in povzdigne kampanjo na višjo raven.”

Štirje unikatni okvirji, ki jih je oblikovala Gigi, ponujajo ekskluzivni stilski izbor, ki je zapeljiv, pameten, močan in še vse vmes. S poigravanjem z Vogue Eyewear konceptom “lepote, ki se skriva za lepoto”, je Gigi usmerjena v provokativen, eklektičen duh 90. let ter zadnje trende in tako predstavlja svojo V-plat. Vse od “modela po dolžnosti” do zvezde modnih stez z drznim videzom in retro-šik očali prikazuje individualno lepoto z vseh kotov, pri tem pa uteleša neverjetno samozavest žensk, ki svojo osebnost s ponosom kažejo.

 

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si