Gigi Hadid meni, da je to TOP make-up trend letošnje jeseni

Poslovite se od bleščic in sijočih rdečil za ustnice

Letošnje poletje nam je postreglo z bleščečimi make-up trendi, od katerih pa smo se že skoraj dokončno poslovili. GRAZIA vam razkriva najbolj ”in” smernice ličenja letošnje jeseni, ki so hkrati tudi najljubše make-up vodilo hollywoodskih zvezdnic in svetovnih top modelov.

 

Gigi Hadid

 

Mehkoba ličenja, ki prevzame

Ličila s sijočim zaključkom in toplimi odtenki bomo to jesen nadomestili s hladnejšimi jesensko-zimskimi barvami ter prekrivnejšimi kozmetičnimi izdelki, ki bodo zagotovili popoln videz naše polti.

BB-kreme in polprekrivni pudri bodo morali počakati do pozne pomladi, do takrat pa jih bomo zamenjali s prekrivnimi tekočimi podlagami z mat učinkom. Slednje bodo kožo na obrazu zaščitile pred neprijetnimi vremenskimi vplivi in preprečile pojav srbeče rdečice. Nepogrešljiv make-up pripomoček pa bo tudi matirano senčilo, ki ob nanosu na veki ustvari mehko podlago za glavno senčilo v opaznejšem barvnem odtenku. GRAZIA prisega na trend IT UP Cream to Powder mat senčilo za veke, za podaljšane trepalnice pa se najbolje obnese maskara trend IT UP Supercharged Mascara Pro Length.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Pastelni odtenki z mat zaključkom

Ustnice se letošnjo jesen ne bodo več lesketale v polprekrivnih sijočih glossih, ki so bili v preteklih mesecih priljubljen lepotni hit, prav tako bo tudi manikura v znamenju subtilnih barvnih odtenkov. Dnevni make-up videz bodo zaznamovala rdečila za ustnice v nežnih in kožnih odtenkih z rožnatim podtonom, ki bodo vodilo elegantnega in urejenega izgleda. Za še bolj moden lepotni videz pa posezite po make-up izdelkih in lakih za nohte s čudovito mehkim mat učinkom. Priporočamo idealen lepotni par: rdečilo za ustnice trend IT UP Ultra Matte Lipcream ter trend IT UP Soft matte lak za nohte.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si