Giorgio Armani beauty kozmetika končno v Sloveniji

»Prepričan sem, da lepota predvsem prihaja od znotraj. Moje stvaritve niso namenjene maskiranju ali prekrivanju osebnosti posameznika, temveč poudarjanju.«

Giorgio Armani

Včeraj se je v prečudovitem personaliziranem prostoru v sklopu parfumerije Mueller, v nakupovalnem centru BTC, zgodila otvoritev prvega in ekskluzivnega prodajnega mesta z Giorgio Armani beauty kozmetiko.

Giorgio Armani prinaša osebno vizijo ličil: natančno in preprosto nanašanje z umetniško vizijo, ki služi kot ključ za poudarjanje notranje lepote v vsem svojem sijaju. Prefinjene z luksuznim dizajnom in inovativne formule ličil so zasnovane po meri vsake ženske, ki ve, kaj želi. Navdihnjena z najlepšimi tkaninami in teksturami (Luminous Silk – s svilo, Maestro – z žametom, Face Fabric – s šifonom) Linda Cantello, mednarodna vizažistka za Giorgio Armani Beauty, interpretira oblikovalčevo avantgardno vizijo ličil in barv. Tako Armani Runway Lab najdete v zaodrju na vsaki modni reviji, saj tukaj nastajajo novi odtenki in teksture za novo kolekcijo.

Moda še nikoli ni bila tako prepletena z ličili. Najboljše formule za neverjetne rezultate in čutne izkušnje, po zaslugi nenehnih inovacij in vrhunskih spretnosti uporabe barv pa skrbno zasnovano dekorativno kozmetiko blagovne znamke Giorgio Armani Beauty hvalijo vizažisti po celem svetu.

Na včerajšnjem press eventu, organiziranem za glavne predstavnike medijev in prijateljev branda so predstavniki branda Giorgio Armani beauty in parfumerije Mueller s skupnimi močmi prerezali rdeči trak i s tem zaželeli dobrodošlico brandu ter hkrati razveselili številne ljubiteljice, katerim bo kozmetika od sedaj na voljo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si