Giorgio Armani predstavil novi Si

Sì, legendarna ženska dišava Giorgio Armani, zdaj odpira vrata v novo poglavje z novo stekleničko, novo intenzivnejšo dišavo in novo kampanjo.

Oda moči reči da, Sì (da) predstavlja izbiro, ki jo vodita razum in čustva. Reči Sì pomeni reči da strasti, svobodi, ljubezni in sebi, spodbuja pa ga izraz sodobne ženskosti.

“Sì (Da) je najmočnejša beseda. Je izbira, da sprejmeš neskončne možnosti življenja in vsak vidik sebe.” Giorgio Armani

Nova oblika steklenice za ponovno polnjenje je zasnovana tako, da traja. Ikonična oblika steklenice Sì, izdelana v skladu z edinstveno umetnostjo izdelave stekla, je okrašena z impresivnim zlatim logotipom Sì, vtisnjenim v steklo. Nova dišava SÌ EAU DE PARFUM INTENSE daje Sì toplejši videz, združuje nektar črnega ribeza z žametnim cvetličnim srcem in čutno cvetico vanilije.

Deset let po nastanku originalne dišave SÌ EAU DE PARFUM glavna parfumerka Julie Massé ponuja prepričljivo reinterpretacijo svoje legendarne chypre dišave in ustvarja novo SÌ EAU DE PARFUM INTENSE kot chypre jantarno sadno dišavo.SÌ EAU DE PARFUM INTENSE se odpre s sočnim nektarjem črnega ribeza, ki ustvarja naraven vidik dišave in dopolnjuje njen sadni učinek. Črni ribez je združen z aromatično cvetno svežino vrtnice Damascena ter dimljenim in zeliščnim črnim čajem, ki poudari vaniljeve osnovne note dišave. V srcu je absolut vrtnice Damascena, ki razkriva najbogatejše, najbolj privlačne vidike vrtnice in ustvarja močno, a prijetno dišavo. To je združeno z mehkimi notami osmantusa, belih cvetov in notami eteričnega olja davane, katerega žametna, sadna nota prispeva k cvetlični čutnosti SÌ EAU DE PARFUM INTENSE. V osnovi se meša kremni duo burbonske vanilije in olja pačulija. V SÌ EAU DE PARFUM INTENSE sta dva različna vidika burbonske vanilije. Ena je vanilijev poparek, ki razkrije mehak in nežen vonj vanilije s pudrastimi in obdajajočimi toni. Drugi je izvleček vanilije, ki zajame intenziven vonj zrelega stroka vanilije, katerega tople, balzamične tone poudari plast črne olive. Ti dve noti vanilije se zlijeta z eteričnim oljem pačulija in ustvarita lesni vonj edinstvene svežine.

Nova steklenica Sì, ki je bila zasnovana in izdelana v Franciji in Italiji kot dragocen dragulj in je sestavljena iz 15 % recikliranega stekla, prikazuje edinstveno steklarsko znanje in izkušnje. Steklenička s svojo impresivno zasnovo simbolizira zavezo, da se besedo Sì izgovori pogumneje kot kdaj koli prej, kar je poudarjeno z otipljivim, tridimenzionalnim napisom “Sì”, ki zdaj krasi steklenico. Beseda je vtisnjena v steklo na obeh straneh, kar ustvarja čuten in neustavljiv videz, medtem ko črke objemajo obliko steklenice. To je močna izjava, ki vabi vsako žensko, da reče Sì. Steklenička je pokrita s Sìjevim podpisom – gladkim črnim pokrovčkom v obliki kamna. Ime Giorgio Armani, črno vgravirano na steklo, je postavljeno v sredino steklenice za eleganten učinek.

V Zagrebu je v elegantnem in prefinjenem ambientu restavracije Zinfandel’s v hotelu Esplanade v Zagrebu potekal regionalni dogodek Armani SÌ. Predstavitev nove dišave Armani SÌ EAU DE PARFUM INTENSE so pospremili sodelavci in prijatelji znamke, ki so imeli priložnost izkusiti filozofijo in moč besede SÌ (Da). Tatjana Jurić, Zala Đurić in Dragana Kosjerina so delile, kaj njim pomeni beseda SÌ: ljubezen, umetnost, samo svoja – vse to je tisto, kar sestavlja življenje in pravo filozofijo Giorgio Armani SÌ.

Vse Armanijeve prijateljice znamke utelešajo ultimativno vizijo lepote same znamke: Judita Franković Brdar, Zala Đurić, Vesna Ponorac, Alja Perne, Tesa Jurjaševič, Lana Gojak, Tatjana Jurić, Dragana Kosjerina, Nikolina Pišek, Džejla Ramovićm, so le nekatera imena, ki so zaznamovala 10. obletnico dišave Armani SÌ.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si