Gisele Bündchen je obraz nove Jimmy Choo kampanje

Gisele Bündchen se vrača!

V najnovejši kampanji modne hiše Jimmy Choo, ki so jo nedavno posneli v Miamiju, poleg atraktivnih modelov torbic in čevljev posebno pozornost vzbuja manekenka Gisele Bündchen. Kampanjo je fotografirala Carlijn Jacobs, dolgoletna sodelavka ekipe.

“Gisele uteleša glamurozen, samozavesten in drzen duh Jimmyja Chooja,” je modna hiša napisala v sporočilu za javnost. “Utelešenje sodobne boginje vzbuja popolno pozornost na s soncem obsijanem ozadju, njen pogled in prisotnost pa sta očarljiva in samozavestna,” so še dodali.

Supermanekenka je sicer v devetdesetih letih s svojimi edinstvenimi potezami obraza zamajala standarde lepote in na novo definirala koncept popolnega videza manekenk, ki so vladale modni sceni, in zelo hitro pridobila status supermodela. Bila je ena najbolje plačanih manekenk, leta 2015 pa se je umaknila iz modne brvi.

V letošnjem letu pa se Gisele vrača v soj modnih žarometov! Po zelo odmevni ločitvi od Toma Bradyja je namreč posnela več naslovnic in kampanj kot v zadnjih letih, ravno nova kampanja za poletno kolekcijo Jimmy Choo pa naj bi napovedovala njen težko pričakovan povratek.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si