Golden Globes Awards v znamenju francoskega prestiža

MOËT & CHANDON za Golden Globes Awards 2020

Moët & Chandon je ob svoji 29. obletnici obstoja ponosno praznoval tudi kot izbrana penina na dogodku Golden Globes, kjer so s prestižnim francoskim šampanjcem nazdravljale največje hollywoodske zvezde.

 

 

“Toast for a Cause” ali zdravica z razlogom

Odmevna zvezdniška imena, kot so Scarlett Johansson, Olivia Coleman, Helen Mirren, Charlize Theron, Winnie Harlow, Pierce Brosnan, Shailene Woodley, Adam Driver, Phoebe Waller-Bridge, Billy Porter, Carol Burnett, Saiorse Ronan, Karamo Brown in mnogi drugi so z Moët Mini nazdravili v znamenju preteklih in prihodnjih dobrodelnih odločitev, katerih del je tudi Moët & Chandon.

Moët & Chandon je z donacijo organizacijam  Solar Responders, River Phoenix Foundation, Meals on wheelsAustralia in Me to We dokazal nesebičnost in velikodušnost.  Organizacija Solar Responders je podprta s strani Scarlett Johansson, njeno poslanstvo pa je povečati zmogljivost prvih odzivnih oseb, da rešijo življenje v izrednih razmerah z zagotavljanjem obnovljivega vira energije (www.solarresponders.org). Preostale organizacije so podprte s strani Olivie Coleman, Helen Mirren in Winnie Harlow.

 

Scarlett Johansson

 

Zakulisje, predstavniki in zmagovalci večera so slavili z zlatimi kozarci Moët & Chandon in Moët Minis, vključno z Bradom Pittom, Samom Mendesom, Quentinom Tarantinom, Ellen DeGeneres, Lauro Dern, Patricijo Arquette, Renée Zellweger, Stellanom Skarsgardom, Sofijo Vergara, Mattom Bomerjem in drugimi.

Francoska hiša šampanjca je ves večer gostila slavne goste, kot so Jennifer Lopez, Robert De Niro, Martin Scorsese, Eddie Murphy … Poseben večer so izkoristili tudi za sijajno predstavitev elegantne steklenice ‘Moët Golden Hour‘, uradni koktajl 77. dogodka Golden Globes Awards, kjer je svoj pečat pustil priznani modni oblikovalec LaQuan Smith. Eleganten koktajl, ki je enostaven tudi za pripravo doma, je navdihnjen iz čarobnih trenutkov, ujetih pred vsakim posebnim večerom ter odraža glamur in prestiž s francosko podnoto.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

“Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!“ 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si