GRAZIA ekskluzivno podarja vrhunski pametni telefon Nokia G10

Za dinamičen in razgiban življenjski slog potrebujete energijo. Veliko energije. Na srečo ima pametni telefon Nokia G10 vse, kar potrebujete!

Gre za telefon G-serije, ki predstavlja popolno ravnovesje pri izpolnjevanju vseh dnevnih potreb s pomočjo preproste tehnologije za reševanje problemov. Ima tridnevno življenjsko dobo baterije, doslej najdaljšo na pametnem telefonu Nokia. Težave z baterijo zdaj ne bodo več problem! Poleg izboljšane varnosti, ga odlikuje tudi trojna zadnja kamera in napredno slikanje z načini fotografiranja z umetno inteligenco, tako da bodo vaši spomini popolnoma zajeti tudi ob šibki svetlobi.

Telefon se ponaša tudi z rednimi varnostnimi posodobitvami, s katerimi bodo vaše datoteke, videoposnetki, fotografije in podatki vedno v varnih rokah. Odklenete ga lahko s stranskim senzorjem za prstne odtise in prepoznavanjem obraza.

Pametni telefon Nokia G10 bo modne poznavalke navdušil tudi z nordijskim dizajnom. Ta slovi po minimalistični in elegantni estetiki. Na voljo je v dveh edistvenih barvah z nordijskim navdihom – noč in mrak.

Ker GRAZIA ve, da vsaka ženska z razgibanim življenskim slogom potrebuje svojega tehnološkega modnega sopotnika, vam podarja pametni telefon Nokia G10 v čudoviti temno modri barvi.

In kaj morate storiti, da bo telefon Nokia G10 kmalu lahko že v vaših rokah?

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si