Grazia in Kozmetika Afrodita pravita: 8. marec bo vaš dan!

2014 Victoria's Secret Fashion Show - Hair And Makeup

Si lahko predstavljate, kako fino bi bilo, če bi se lahko en dan v življenju prelevili v kožo zvezdnice in se poslužili kraljevskega razvajanja, ki vključuje razvajanje celega telesa v wellnessu, gurmansko večerjo in darila, pisana na vašo kožo? Morda se vam vse to sliši kot nemogoča pravljica, a Grazia bo tokrat v sodelovanju s Kozmetiko Afrodita in Grand Hotelom Sava poskrbela, da bo pravljica postala resničnost.

Grazia, Kozmetika Afrodita in Grand Hotel Sava bodo za letošnji 8. marec vam in vašima dvema prijateljicama pripravili nepozabno presenečenje, ki vam bo vzelo dih! Ob 12.oo boste doživeli sprejem in ogled s prestavitvijo podjetja Kozmetika Afrodita v Rogaški Slatini s prigrizki in kavico. Tam boste tudi prejeli prvo lepotno darilce – darilni paket DROPS OF LOVE.

fb valentinovo 2017 drops of love 1

Ob 14h bo sledil obisk novega BEAUTY CENTRA AFRODITA & SHOP, kjer boste priča strokovnemu posvetu s specializiranimi kozmetikologi, deležne pa boste tudi kraljevske masaže telesa od stopal pa vse do obraza, kar bo nežno razvajalo vaše čute in vas popeljalo v svet globoke sprostitve. Tukaj boste prevzele tudi drugo lepotno darilce – izjemne izdelke za nego obraza Kozmetike Afrodita, ki pa bodo 100-odstotno prilagojeni vašim potrebam.

slika 03

Ob 15.30 se boste prijavile v Grand Hotel Sava ****Superior, ob 19h pa bo sledilo kulinarično doživetje v Restavraciji Kaiser, kjer bo za vaše razvajanje poskrbel chef restavracije in kuharski virtuoz Jani Čonžek.

slika 05

Po večerji bo sledilo uživanje v restavraciji ali v svetu savn, počitka in zdravja – luksuznem Roi Spa centru, kjer je večtisočletno spoznanje o blagodejnosti vode vkomponirano v moderni wellness. Po nepozabnem dnevu bo sledil počitek v hotelski sobi, spanje, po zajtrku pa odhod proti domu. Preživite, torej, 8. marec v družbi prijateljic v pravljični pokrajini Rogaške Slatine in se razvajajte!

slika 01

Gotovo vas že zanima, kaj morate storiti, da se vam bodo sanje o pravljičnem razvajanju izpolnile. Pravzaprav je vaša naloga sila preprosta! Pošljite nam svoje ime in imeni dveh vaših prijateljic ter napišite, zakaj si ravno ve zaslužite oddih v najboljši družbi. Pišite nam na grazia@grazia.si ali na naslov Navtika plus d.o.o., Gosposvetska 84, 2000 Maribor. Nagrajenko žrebamo 1. marca in vas o tem takoj obvestimo (da si boste lahko vse tri prijateljice 8. marca vzele dopust).

Foto: Getty in arhiv Kozmetike Afrodita

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si