GRAZIA izbira lepotna darila: čarobno pomlajevalni Dr. Grandel

Ledena čarobna moč …

GRAZIA predstavlja ideje za lepotna darila, ki so nas v izboru številnih različnih kozmetičnih in lepotilnih znamk najbolj prepričala. Tokrat predstavljamo ledeno čarobno moč linije BEAUTYGEN kozmetike Dr. Grandel.

Foto: @nicoleneumann

 

Snežna alga, ki ji pripisujejo čarobno moč pomlajevanja, prihaja z območja, kjer so temperature najnižje. Ne glede na majhnost snežne alge ima ekstrakt, ki so ga pridobili iz nje, ima moč aktivirati ‘lepotni gen’ kože. In tega najdete v inovativnih proizvodih linije BEAUTYGEN kozmetike Dr. Grandel.

 

Lepotilna moč snežne alge

Ledenemu mrazu in ekstremnemu sevanju UV-žarkov se zoperstavlja z neverjetnim mehanizmom. V trenutku, ko jo obsijejo prvi sončni žarki, preide nekakšen zaščitni modus tako, da spremeni barvo iz zelene v rdečo in se začne razmnoževati. Znanstvenikom v laboratorijih uspelo ta učinkoviti način preživetja poustvariti in raziskati ter pridobiti učinkovino, ki proces povzroča. BEAUTYGEN deluje že pri prvih znakih staranja kože tako, da aktivira ‘lepotni gen’. Aktivacija deluje na celice tako, da se te pomladijo in začnejo obnavljati.

 

Podarite aktivacijo ‘lepotnega gena’!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si