GRAZIA izbira lepotna darila: eko BUTTERS

Ker vemo, da ste letos pisali tudi eko Božičku …

GRAZIA predstavlja ideje za lepotna darila, ki so nas v izboru mnogih kozmetičnih in lepotilnih znamk najbolj prepričala. Tokrat predstavljamo darilne sete eko znamke Butters.

 

LARGE PIECE OF PIE
Verjetno najbolj zaželen darilni paketek te sezone! Maslo (100 ml) in losjon (150 ml) s popolnoma novim vonjem, ki spominja na sveže pečeno jabolčno pito s kančkom cimeta. Izdelka sta na voljo
tudi samostojno, a v omejeni praznični izdaji.

Butters: Large Piece of Pie

 

MUST HAVE
Najbolj vsestranski darilni paket med vsemi! Vsebuje hranilno kremo za roke in nohte (50 ml) ter maslo za ustnice (10 ml). Izbirate lahko med vonji: speculaas, med-vanilja, gozdni sadeži ali kokos.

Butters: MUST HAVE

TOUCH BY TOUCH
Darilni paket s hranilno kremo za roke in nohte (50 ml) ter karitejevim maslom (100 ml). Karitejevo maslo je na voljo z vonjem karamele ali vanilje.

Butters: TOUCH BY TOUCH

 

SMALL PIECE OF PIE
Vsebuje praznično maslo jabolčna pita (100 ml) in maslo za ustnice (10 ml). Kateri vonj boste izbrali: speculaas, med-vanilja, gozdni sadeži ali kokos?

Butters: SMALL PIECE OF PIE

 

DOUBLE SPLASH
Darilni paket za vlažilno nego kože tako pod tušem kot tudi po njem. V paketu se namreč skriva cel komplet za spa tretma v domači kopalnici: vlažni solni piling Fresh splash (300 g) in maslo cupuacu (100 ml). Maslo cupuacu je na voljo z vonjem po figah in sladkorju ali panakoti.

Butters: DOUBLE SPLASH

 

Več na spletni strani: https://www.butters.si/

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si