GRAZIA je ekskluzivno preizkusila nov pametni telefon Xiaomi 12T Pro – preberite, zakaj nas je navdušil!

Xiaomi je pred dnevi predstavil svojo najnovejšo vodilno serijo telefonov Xiaomi 12T, ki jo sestavljata modela Xiaomi 12T in Xiaomi 12T PRO. GRAZIA je dobila priložnost, da slednjega kot ena prvih v Sloveniji tudi preizkusi in se sama prepriča o njegovih izjemnih karakteristikah.

Tehnološki velikan Xiaomi je predstavnike medijev povabil v Bled Rose hotel, kjer nam je podrobno predstavil novo vodilno serijo telefonov Xiaomi 12T, vsi pa smo za en dan postali tudi ponosni lastniki telefona Xiaomi 12T Pro. Poleg revolucionarnih tehnoloških značilnosti telefona, je GRAZIO še posebej navdušil profesionalni sistem kamer, ki ga ponuja pametni telefon. Ta je prepričal tudi slovenskega fotografa Petra Irmana, ki je z njim že ustvaril profesionalne fotografije.

Pametni telefon, ki ponuja pravo fotografsko izkušnjo

Po uvodni predstavitvi je sledil praktični del. GRAZIA se je odpravila na izlet po Bledu, kjer se je tudi sama preizkusila v fotografiranju s pametnim telefonom Xiaomi 12T Pro. S profesionalnim sistemom upodabljanja z ločljivostjo 200 MP, podprtim z revolucionarno strojno opremo in Xiaomijevimi lastnimi naprednimi algoritmi AI, nam je uspelo posneti vrhunske fotografije, bogate s podrobnostmi.

Ob fotografiranju s pametnim telefonom Xiaomi 12T Pro, nam je fotograf Peter Irman predstavil tudi njegovo izjemno karakteristiko, katera je GRAZIO povsem fascinirala. Xiaomi ProFocus namreč izjemno hitro in avtomatsko zazna obraz in oči, zato lahko z njim vedno ustvarite ostre fotografije obraza. Poleg tega ima kamera tudi senzorsko 2-kratno povečavo, ki lahko izkoristi zmožnosti velikega tipala velikosti 1/1,22″ za fotografiranje idealnih portretov. S Xiaomi ProCut in Ultra burst vam Xiaomi 12T Pro pomaga inteligentno obrezati slike in ustvariti vsebino profesionalnega videza.

FOTO: Peter Irman

Poleg tega telefon odlikujejo še druge lastnosti, in sicer In-sensor Zoom, ki omogoča izjemno natančno zoomiranje pri fotografiranju, način Xiaomi Mega Nights, ki zajame odlične posnetke v slabih svetlobnih pogojih z nizkim digitalnim šumom na fotografijah, OIS – optična stabilizacija objektiva, ki omogoča ostre posnetke v slabših svetlobnih pogojih ter tudi širokokotni objektiv s 120-stopinjskim kotom.

Le 19 minut do polne baterije!

Poleg profesionalne kamere, je GRAZIO pri pametnem telefonu navdušila tudi neverjetno dolga življenjska doba baterije, ki ima tudi izjemno hitro polnjenje. Baterija s kapaciteto 5000 mAh podpira 120 W HyperCharge polnjenje, kar pomeni, da se telefon do 100 % napolni v samo 19 minutah, s čimer je pripravljen na do 13,5 ur delovanja z vključenim zaslonom.

Že na voljo za prednaročila

Izjemen telefon, ki premika meje zmogljivega, je lahko že vaš, vse do 12. oktobra pa celo poteka akcija, pri kateri ob nakupu katerekoli naprave iz serija Xiaomi 12T prejmete tudi robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite. Še več o izjemni ponudbi si preberite tukaj.

Vse-v-enem in za super zabavo: Redmi Pad

Na Xiaomi dogodku na Bledu smo imeli možnost preizkusiti tudi tablico Redmi Pad, ki se ponaša s štirimi zvočniki, opremljeni z Dolby Atmos in hitrostjo osveževanja 90 Hz. Naprava z 10,61-palčnim zaslonom in nižjo vizualno zakasnitvijo je zasnovana tako, da izboljša vašo izkušnjo gledanja, in je prva tablica na svetu, ki je prejela certifikat SGS za nizko raven utrujenosti vida.

Poleg tega je Redmi Pad pridobil certifikat s strani TÜV Rheinland, s čimer so vaše oči dobro zaščitene in se počutite bolj udobno tudi med gledanjem. Z izjemno širokokotno sprednjo kamero z 8 MP 105° in tehnologijo FocusFrame je naprava popolnoma usmerjena v skupinske video klice, s čimer nihče ne bo ostal izven kadra.

Redmi Pad, ki ga napaja zmogljiva baterija 8.000 mAh in je opremljen z 22,5 W priloženim polnilnikom (podpira 18 W hitro polnjenje), zagotavlja neskončno zabavo pri maratonskem igranju, gledanju filmov ali celo večurnem fotografiranju.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si