Grazia je izbrala 4 make-up izdelke za trendi videz

Če bi ustnice spregovorile, bi izbrale to šminko!

Zbadajoč glos, senčilo z luksuzno pigmentacijo ali razvajanje s trendnim konopljinim oljem. Vse to so nepogrešljivi izdelki s presenetljivimi lastnostmi, ki vedno bolj osvajajo lepotne police. Ker obljubljajo izkušnjo, ki ponuja raznovrstnost v lepotni rutini in zagotavlja veliko veselja do življenja.

 

Vir: @doutzen

 

Ličenje oči kot profesionalni vizažist zahteva posebne veščine? Z dvema izbranima paletama bo neverjetno uspelo tudi vam. Grazia priporoča: CATRICE PRO NEXT-GEN NUDES & PRO NEON EARTH PALETA SENČIL ZA OČI (cena: 10,09 eur).

Vroče ali hladno – z novim glosom za ekstremen volumen ustnic lahko dosežete oboje. Zahvaljujoč mentolu in izvlečku čilija Lip Booster na ustnicah ustvari občutek prijetnega mravljinčenja ter v nekaj sekundah očarljiv volumenski učinek. Grazia priporoča: CATRICE VOLUMIZING EXTREME LIP BOOSTER (cena: 4,19 eur).

Polna življenj, ljubezni in strasti – ta razkošna šminka izžareva čisto veselje do življenja in je polna neverjetnih posebnosti: kremasta s satenastim zaključkom. Grazia priporoča: CATRICE FULL SATIN ŠMINKA (cena: 4,19 eur).

Novi balzam za ustnice s konopljo in meto zahvaljujoč svoji sestavinam naredi ustnice bolj polne, hkrati pa poskrbi za njihovo navlaženost. Obvezen lepotni pripomoček pred nanosom šminke. Grazia priporoča: CATRICE BALZAM ZA USTNICE KONOPLJA IN META (cena: 5,09 eur)

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri