Grazia je izbrala 4 make-up izdelke za trendi videz

Če bi ustnice spregovorile, bi izbrale to šminko!

Zbadajoč glos, senčilo z luksuzno pigmentacijo ali razvajanje s trendnim konopljinim oljem. Vse to so nepogrešljivi izdelki s presenetljivimi lastnostmi, ki vedno bolj osvajajo lepotne police. Ker obljubljajo izkušnjo, ki ponuja raznovrstnost v lepotni rutini in zagotavlja veliko veselja do življenja.

 

Vir: @doutzen

 

Ličenje oči kot profesionalni vizažist zahteva posebne veščine? Z dvema izbranima paletama bo neverjetno uspelo tudi vam. Grazia priporoča: CATRICE PRO NEXT-GEN NUDES & PRO NEON EARTH PALETA SENČIL ZA OČI (cena: 10,09 eur).

Vroče ali hladno – z novim glosom za ekstremen volumen ustnic lahko dosežete oboje. Zahvaljujoč mentolu in izvlečku čilija Lip Booster na ustnicah ustvari občutek prijetnega mravljinčenja ter v nekaj sekundah očarljiv volumenski učinek. Grazia priporoča: CATRICE VOLUMIZING EXTREME LIP BOOSTER (cena: 4,19 eur).

Polna življenj, ljubezni in strasti – ta razkošna šminka izžareva čisto veselje do življenja in je polna neverjetnih posebnosti: kremasta s satenastim zaključkom. Grazia priporoča: CATRICE FULL SATIN ŠMINKA (cena: 4,19 eur).

Novi balzam za ustnice s konopljo in meto zahvaljujoč svoji sestavinam naredi ustnice bolj polne, hkrati pa poskrbi za njihovo navlaženost. Obvezen lepotni pripomoček pred nanosom šminke. Grazia priporoča: CATRICE BALZAM ZA USTNICE KONOPLJA IN META (cena: 5,09 eur)

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si