GRAZIA je odkrila TOP 3 izdelke za matiranje kože

Masten lesk je poleg nepravilnosti vse večja težava kože, ki je nagnjena k aknam. Odvečni sebum je posledica hitrega načina življenja, stresa, onesnaženja, hitre hrane … Izdelki Normaderm Phytosolution so ustvarjeni tako, da ohranjajo nastajanje sebuma pod nadzorom ves dan.

 

 

GRAZIA razkriva Vichy izdelke, zaradi katerih vaša koža na obrazu ne bo sijala v mastnem videzu

 

1. Krema za čiščenje in matiranje kože z vulkanskim perlitom Phytosolution

Krema za čiščenje in matiranje kože z vulkanskim perlitom Phytosolution se uporablja kot prvi korak nege mastne kože. Nanese se na dlani in se s krožnimi gibi vtre v navlažen obraz in vrat. V stiku z vodo nastane nežna pena, ki kožo temeljito očisti, odstrani presežek sebuma in odmaši pore. Po vtiranju se izpere s toplo vodo in obraz je pripravljen za nadaljnjo nego. Za najboljše rezultate postopek ponovite zjutraj in zvečer.

2. Nevidno pršilo za matiranje Phytosolution linije Normaderm

Minimalistična formula naravnega izvora s samo 8 sestavinami v nevidnem pršilu za matiranje Phytosolution kožo matira in dolgotrajno osveži. Aminokislina zmanjša presežek sebuma, Vichyjeva vulkanska voda, obogatena s 15 esencialnimi minerali, pa poveča njeno naravno obrambo.

3. S.O.S. žveplovo mazilo proti nepravilnostim

Formula mazila vsebuje 10 % žvepla, ki izsuši nepravilnosti, niacinamid, ki kožo na mestu uporabe pomiri, in glikolno kislino, ki odstrani odmrle površinske celice kože. Za doseganje najboljših rezultatov se nanese neposredno na nepravilnosti in pusti delovati čez noč.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Za več podrobnosti o izdelkih in liniji Normaderm za nego in odpravljanje nepravilnosti obiščite Vichy.si.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si