Grazia jeseni: preprosto lepa, diskretna in negovana

Obrázok3

Poletje nam bo počasi pomahalo v slovo in nastopil je čas, ko morate razmisliti o popolni jesenski paleti ličil, o najboljši negi las po poletju in sanjski dišavi, ki vas bo omamljala v jesenskih dneh. Naši predlogi za vas prihajajo iz zakladnice mednarodnega lepotnega podjetja Oriflame, ki slovi po vrhunskih švedskih naravnih inovativnih lepotilnih izdelkih.

Zagotovo si želite v jesen vstopiti naravno lepe, koži pa privoščite, da uživa v občutku lahkotnosti skozi ves dan. Če to drži, potem ne spreglejte kolekcije ličil The ONE Featherlight, v kateri najdete maskaro, ob kateri lahko pozabite na umetne trepalnice, šminko z intenzivno, dobro prekrivno barvo in vlažilnim učinkom ter senčila v prahu, ki omogočajo ustvarjanje naravnega in diskretnega videza.

featherlight 1

Ker so poletje približuje koncu, je obnova las dobrodošla; obnovite jih z dragocenimi olji ter poskrbite za njihovo vitalnost. Novo Eleo suho olje je neverjetno razkošna, a hkrati lahkotna mešanica dragocenih olj (arganovo olje in vrtnično olje v kombinaciji z repincem in vitaminom F), ki bodo vašim lasem povrnili navlaženost, gladkost in moč.

Eleo suho olje

Seveda pa Oriflamov katalog ne bi bil popoln, če v njem nebi našli nove dišave: tokrat razveseljujejo z dišavo, ki jo je navdihnila njihova legendarna Elvie toaletna voda: spoznajte Elvie Firefly!

Elvie Firefly

Švedska vilinska legenda pravi: ko skrivnostna polnočna vrtnica sredi noči odpre svoj cvet, obsijan z mesečino, njen čaroben vonj prebudi vašo lepoto in v vas ustvari magičnost, ki jo boste izžarevali za vedno.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si