GRAZIA med modno srenjo na čudoviti predstavitvi kolekcije C&A

Znani so trendi za naslednjo sezono pomlad/poletje 2020

Znamka C&A je preskočila zimo in evropski modni srenji z navdušenjem omogočila vpogled v kolekcijo “it” modnih kosov za naslednjo sezono.

 

 

C&A se je v zadnji predstavljeni kolekciji, ki jo je pospremil s cvetočo modno revijo v Varšavi, navdihoval po neminljivi lepoti narave. V tem duhu je nastalo tudi poimenovanje živobarvne kolekcije “Fashion is in our Nature”.

 

Zgovorna ženska kolekcija simbolizira simbiozo in močno povezanost med neprekinjenim mestnim utripom in mirnostjo spokojne narave, ki je polna moči in nalezljive energije. Ob zavedanju vseh čarov lepote so se pri C&A usmerili v naravne materiale, nežne silhuete in pestre barvne odtenke, pri vseh modnih izbirah pa jih je vodila rdeča nit: trajnost. Trdno prepričanje v trajnostno modo so pospremili z Instgram oznako #wearthechange, s čimer želijo ozavestiti svoje stranke o pomembnosti trajnostnih pristopov v modni industriji.

 

 

Modno občinstvo, med katerim je svoje mesto zasedla tudi slovenska GRAZIA, je bilo vidno očarano nad predstavljenimi moškimi in ženskimi kreacijami, ki so porodile marsikatero novo idejo o nadgraditvi spomladanskih in poletnih modnih videzov. C&A pa je pustil največje presenečenje prav za na konec, ko je modna revija dosegla svoj vrhunec. S ponosom so napovedali, da bodo v novo sezono stopili z obogateno ponudbo oblačil v pravem pomenu besede. Radovedne modne navdušenke boste lahko kupile svoje prve kopalke iz recikliranih materialov s podpisom dotične znamke, še bolj navdušene pa bodo bodoče neveste, ki bodo odslej našle svojo popolno belo obleko tudi v C&A.

 

V spodnji galeriji slik so dostopni utrinki z modne revije “Fashion is in our Nature” by C&A v Varšavi.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si