Grazia na plesišču z modnimi trendi znamke Deichmann

deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-127

Deichmann je spet navdušil s pomladnimi in poletnimi trendi obutve in torbic, tokrat tudi s posebno kolekcijo Star Collection, ki jo je zasnovala pevka Ellie Goulding. Na čudovito dopoldne smo se predstavniki medijec v centru Ljubljane prepustili pomladi, ki nas je zavrtela v plesnih korakih Deichmann plesalcev Leje, Rosane, Karin in Arturja. Predstavili so modne trende prihajajoče sezone, ki jo bodo zaznamovale modne espadrille, barvite superge in čudovito zapeljivi in ženstveni sandali z vrtoglavo peto. Moški pa bodo to sezono nosili čevlje z vezalkami in belim podplatom, ki dodaja piko na i tudi klasičnim modelom.

deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-102

Tudi tokrat so zbrane modne poznavalke (modne novinarke in blogerke) ocenjevale predstavljene čevlje in torbic. Med čevlji so jih najbolj navdušili zapeljivi rdeči sandali s peto in resicami,  med torbicami pa je največ občudovanja požela velika mornarska torba, ki nas je v mislih že odpeljala na morje. Deichmannove pomladno-poletne modne trende si lahko pogledate v nadaljevanju:

deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-110Zmagovalna-torbadeichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-111Zmagovalni-čeveljdeichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-83-1 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-75 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-69deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-95deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-117deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-34-1 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-32 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-31 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-23-1 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-22-1 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-20-1 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-16 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-12 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-5

Foto: Jernej Kokol

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri