Grazia na plesišču z modnimi trendi znamke Deichmann

deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-127

Deichmann je spet navdušil s pomladnimi in poletnimi trendi obutve in torbic, tokrat tudi s posebno kolekcijo Star Collection, ki jo je zasnovala pevka Ellie Goulding. Na čudovito dopoldne smo se predstavniki medijec v centru Ljubljane prepustili pomladi, ki nas je zavrtela v plesnih korakih Deichmann plesalcev Leje, Rosane, Karin in Arturja. Predstavili so modne trende prihajajoče sezone, ki jo bodo zaznamovale modne espadrille, barvite superge in čudovito zapeljivi in ženstveni sandali z vrtoglavo peto. Moški pa bodo to sezono nosili čevlje z vezalkami in belim podplatom, ki dodaja piko na i tudi klasičnim modelom.

deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-102

Tudi tokrat so zbrane modne poznavalke (modne novinarke in blogerke) ocenjevale predstavljene čevlje in torbic. Med čevlji so jih najbolj navdušili zapeljivi rdeči sandali s peto in resicami,  med torbicami pa je največ občudovanja požela velika mornarska torba, ki nas je v mislih že odpeljala na morje. Deichmannove pomladno-poletne modne trende si lahko pogledate v nadaljevanju:

deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-110Zmagovalna-torbadeichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-111Zmagovalni-čeveljdeichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-83-1 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-75 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-69deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-95deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-117deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-34-1 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-32 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-31 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-23-1 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-22-1 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-20-1 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-16 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-12 deichmann-Lolita-JernejKokol-WEB-5

Foto: Jernej Kokol

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si