Grazia na poletnem oddihu

spela horvat greece 4

Grazia se na svojem poletnem oddihu razvaja, ob tem pa ne pozabi skrbeti zase in svoje telo. V toplih poletnih dneh imamo na voljo paleto različnega sadja, po katerem se nam cedijo sline skozi vso zimo. Na svojih počitnicah se ne pozabite razvajati z zdravimi ogljikovimi hidrati, ki vas bodo napolnili z energijo in poskrbeli za super začetek dneva. Naj se tudi v torbici za na plažo poleg ogromnih količin vode skriva kaj sadnega. Telo vam bo hvaležno!

DCIM113GOPRO

Podajte se v morje z mislijo, da je plavanje zelo učinkovita telesna aktivnost, ki prav tako pripomore k izgubi telesne teže. Ta sproščujoča aktivnost v vodi krepi skoraj vse mišice, poviša srčni utrip, porabi veliko kalorij, seveda, če smo vztrajni in ne plavamo samo nekaj minut. Vsi poznamo tisti dober občutek, ki nas preplavi po plavanju “žabice”, izboljša pa tudi naše počutje. Trening kardia in moči v enem v najboljšem možnem okolju ima enostavno preveč koristi, da bi se mu odrekli.

spela horvat greece run

Ker je Grazia letos polnila baterije v Grčiji, je njen začetek dneva predstavljal tek med nasadi oljk. Svoje najljubše športne aktivnosti ne pustite doma, pač pa naj vas spremlja tudi na počitnicah. Zagotovimo vam lahko, da bo občutek veliko boljši kot na domačih tleh. Si predstavljate ohladitev v morju in tisti neverjeten občutek, ko naredite nekaj za telo in dušo? Hormone sreče se na počitnicah po športu vsekakor izplača občutiti.

spela horvat greece sport2

Ne pozabimo na raztezne vaje in sproščanje predvsem po aktivnosti. Raztezanje bo izboljšalo našo gibljivost oz. fleksibilnost. Pa ne samo to, zmanjšali bomo napetost mišič, jih sprostili in prekrvavili z namenom hitrejše regeneracije.

spela horvat blog greece1

Poletja si vsekakor ne moremo predstavljati brez nastavljanja toplim sončnim žarkom. Zagorela koža pa že od nekdaj velja za zelo privlačno. Prav tako je potrebno imeti tehten dokaz, da je za nami vsaj teden uživancije, kajne?

sun protection

Grazia toplo svetuje uporabo izdelkov z močnim zaščitnim faktorjem, ki so seveda primerni vašemu tipu kože. Zavarujmo se s svojim najljubšim pokrivalom in zaščitimo oči z očali, ki so vso zimo čakale na svoj trenutek. V sončenju ne pretiravajmo, predvsem pa raje ostanimo nekje v senci pod palmo med 10. in 16. uro. V torbi za na plažo se naj zmeraj skriva dovolj tekočine in nekaj kalorij za trebušček. Ne pozabimo, da pravilna zaščita pred soncem ohranja vitalnost, ščiti pred poškodbami kože in ji daje lep videz.

skin piling

 

 

Izkoristite naravni piling! Nežni pesek in sol morja bosta odpravila odmrle celice in izboljšala prekrvavitev podkožja. Ko boste v morju do kolen, s peskom in vodo nežno zmasirajte predele telesa, kjer si želite pilinga.

spela horvat greece 1

Sprostite se! Morski zrak, sončni žarki in vonj po soli naj vas odpeljejo daleč stran od domačega vrveža skrbi in obveznosti. Vse to pustite doma in pika. Na počitnicah se oklepajmo vsega, kar bo sprostilo naše telo in duha.

Vaša Grazia Špela <3

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si