Grazia na predstavitvi jesenske kolekcije obutve Deichmann

Manekenke Karin, Eva in Zlata v družbi Grazij Špele Štamol in Katarine M. Bajt

Manekenke Karin, Eva in Zlata v družbi Grazij Špele Štamol in Katarine M. Bajt

V Mestnem muzeju, kjer se stikajo zgodbe preteklosti in trendi današnjih dni, je Deichmann, v katerem v Sloveniji čevlje nakupujemo že 10 let, predstavil novo kolekcijo obutve in torbic jesen/zima 2016/2017. Ob nostalgičnih melodijah zlatih časov slovenske popevke, ki sta jih pričarala perspektivna mlada pevka Ivana Honsić in pianist Urban Grabenšek, so manekenke Eva Ahačevčič, Zlata Okugić in Karin Škufca predstavile modne trende prihajajoče sezone.

Mlada glasbenika sta pričarala nepozabno vzdušje.

Mlada glasbenika sta pričarala nepozabno vzdušje.

Od letos nepogrešljivih oxford čevljev z vezalkami, do barvitih superg, ki jih zaznamujejo zanimivi potiski in kovinski sijaj, univerzalnih gležnjarjev za muhasto jesen ter visokih škornjev za bolj zapeljive stylinge in, seveda, nepogrešljivih torbic z igrivimi detajli. Manekenke so nosile oblačila znamke Love, Eva, ki jih je oblikovala sodelujoča manekenka Eva Ahačevčič.

Manekenke v oblekah Love, Eva

Manekenke v oblekah Love, Eva

Tudi tokrat so zbrane modne poznavalke (modne novinarke in blogerke) ocenjevale predstavljene čevlje in torbic. Med čevlji so jih najbolj navdušili črni škornji z zlatimi detajli,  med torbicami pa je največ občudovanja požela večno aktualna velika črna torba.

Zmagovalni parček - črni škorenjčki in velika črna torba.

Zmagovalni parček – črni škorenjčki in velika črna torba.

Deichmann  je na dogodku predstavil tudi novo blogerko Zalo Zagoričnik, ki je zmagala na nedavnem natečaju za Decihmann blogerko in bo tako eno leto soustvarjalo modne zgodbe na Deichmann blogu. S tem se je pridružila že znanim Deichmann blogerkam Ajdi Sitar, Kaji Bajda in Nataši Mernik. Njihove zapise lahko preberete tukaj.

Modne blogerke, ki uspešno sodelujejo z znamko Deichmann.

Modne blogerke, ki uspešno sodelujejo z znamko Deichmann.

Želite še več utrinkov iz dogodka? Pokukajte v galerijo:

[sliderpro id=”805″]

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si