GRAZIA naokrog: Idealno z Ajdo Sitar

Uspešna lepotna in modna blogerka Ajda Sitar, ki velja za eno izmed začetnic  bloganja pri nas, je v trenutno eni najbolj vročih kafetarskih lokacij v Ljubljani izbranim gostom premierno razkrila novo podobo svojega bloga, Ajdas.com.

4

Čudovit ambient nove kavarne in slaščičarne Zvezda v sveže prenovljeni Narodni galeriji je z umetniško kuliso znamenitega Robovega vodnjaka idealno dopolnjeval Ajdino predstavitev lepotno dovršenega bloga. Poleg sijoče Ajde je poglede privlačil tudi foto kotiček, ki ga je z izdelki Vichy Idealia, slaščicami Zvezda in izbranimi pomladnimi detajli aranžirala seveda Ajda sama.

Ajdin prenovljeni blog Ajdas.com njenim bralkam prinaša veliko funkcionalnih in lepotnih nadgradenj, ki omogočajo izvrstno uporabniško izkušnjo. Gostom je podrobnosti o svoji ljubezni do bloganja in prednostih prenovljenega bloga razkrila skozi zanimiv pogovor z glavno in spletno urednico Grazie, Špelo Štamol in Živo Slokan.

2

V živo so se skupaj premierno sprehodile po sveže preoblečenem blogu, ki sta ga Ajdi pomagala prenoviti fotograf in računalniški mojster Domen Blenkuš ter grafična oblikovalka in ilustratorka Vida Igličar. Sladkih cukrčkov pa ni razkrivala le Ajda, ampak je svoje slastne dobrote ponudila tudi Zvezda. Številni lepotni mediji, blogerke in lepotne strokovnjakinje so bili še posebej navdušeni nad posebno torto Luiza, ki je pod umetniškim navdihom nastala ekskluzivno za Zvezdo v Narodni galeriji. Gostje so imeli priložnost nazdraviti z vrhunskim francoskim vinom Cubiton, ki se lahko pohvali s trendi, inovativnim konceptom v lični embalaži.

3

Za piko na i pa je poseben Instagram kotiček z Vichy Idealia izdelki poskrbel za številne čudovite fotografije izpod rok udeleženk, ki jih najdete pod oznakami #idealnozajdo, #vichyslovenija  in #zvezdaljubljana.

1

Mi smo se imeli prav super, več fotografij pa v naslednji številki GRAZIE, ki bo izšla 15. aprila!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si