Grazia navdušena nad še enim butikom Alma Ras – tokrat v Ljubljani!

Prijetno druženje in odlično vzdušje z Rebeko Dremelj v butiku Alma Ras

Grazia si je pred dnevi ogledala najnovejšo kolekcijo ženstvenega spodnjega perila, ki je v osrčju Ljubljane ob svečanem dogodku novo odprtega butika Alma Ras privabila številne dame.  Ljubljančanke so se navdušile nad čarobno notranjostjo okrašeno z dekorativnimi, edinstvenimi elementi in uživale ob odkrivanju romantičnih modnih kosov spodnjega perila in spalnega programa, ki s podpisom Alma Ras izpolnijo tudi najzahtevnejša pričakovanja po udobju in elegantnem ter nežnem izgledu vsake modne ženske.

Rebeka Dremelj, ki je zaščitni obraz te blagovne znamke, je radovednim obiskovalkam zaupala njene najljubše modne nasvete, Grazia pa je izvedela, kaj jo pri znamki Alma Ras vedno znova očara.

“Nakupovalna atmosfera v tem butiku je resnično edinstvena. Zagotovo pa so večje zadovoljstvo mehki materiali, ki so kot nalašč za naše telo. To blagovno znamko priporočam vsem damam, ki cenijo udobje in kakovost,” je dejala Rebeka.

V novo odprtem butiku bodo kupci našli bogato vsebino spodnjega perila in spalnega programa za ženske, pa tudi za moške in otroke. Dvajsetletna tradicija blagovne znamke Alma Ras temelji na naravnih in kakovostnih materialih evropskega porekla, njena funkcionalnost in mehkoba pa sta glavna značilnost vseh modelov. Ob promociji nove kolekcije nudijo posebne ugodnosti. Vse novosti lahko spremljate tudi preko uradne spletne strani FB Alma Ras Slovenija.

Poleg novega butika Alma Ras v Ljubljani, na Miklošičevi cesti 22, jih lahko najdete tudi v Mariboru, v Mercator centru Tabor, na Eve Lovše 1 in v Celju, na Stanetovi ulici 9.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si